10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel s-a oprit in sferturi

Andrei Pavel s-a oprit in sferturi

Tenismenul Andrei Pavel a ratat joi calificarea in semifinalele turneului de Masters Series de la Key Biscayne, dotat cu premii in valoare de 3.575.000 de dolari. In sferturile de finala ale competitiei, Pavel a fost invins, cu scorul de 6-1, 6-1, de tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 12. Jucatorul roman va primi, pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Key Biscayne, un cec in valoare de 66.450 de dolari si 25 de puncte ATP. Andrei Pavel, alaturi de Adrian Voinea, Gabriel Trifu si Victor Hanescu vor reprezenta Romania in intilnirea de Cupa Davis cu selectionata Austriei, ce va avea loc in perioada 5-7 aprilie, la Constanta, in turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-Africane.

Tecau s-a calificat in semifinale

Tenismenul roman Horia Tecau s-a calificat joi in semifinalele turneului de juniori de la Key Biscayne, dupa ce l-a invins in sferturile de finala, cu scorul de 6-1, 6-4, pe brazilianul Franco Ferreiro. Tecau il va intilni in penultimul act al competitiei pe slovenul Luka Gregorci, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-2, de americanul Brendan Evans.

Capriati va juca finala cu Serena Williams

Tenismanul australian Lleyton Hewitt, cap de serie numarul unu, s-a calificat in semifinale. Hewitt, care l-a invins, in sferturile de finala, cu scorul de 2-6, 6-2, 7-6 (7/4), pe rusul Marat Sfin, cap de serie numarul 6, il va intilni in penultimul act al competitiei pe elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 12, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de romanul Andrei Pavel. In cealalta semifinala se vor intilni americanul Andre Agassi, cap de serie numarul 9, si chilianul Marcelo Rios.

In finala competitiei feminine se vor intilni Serena Williams si Jennifer Capriati. In semifinale, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Serena Williams (SUA, nr. 8) – Venus Williams (SUA, nr. 2) 6-2, 6-2, Jennifer Capriati (SUA, nr. 1) – Monica Seles (SUA, nr. 5) 4-6, 6-3, 7-6 (7/4). Turneul feminin este dotat cu premii in valoare totala de 2.860.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS