Acasă Sport Brigada bucuresteana in Parcul Romanescu

Brigada bucuresteana in Parcul Romanescu

Conducerea tehnica a Extensivului a programat ieri o singura sedinta de pregatire, care a fost urmata de un joc-scoala intre componentii lotului divizionarei B craiovene. Astazi, jucatorii oltenii vor efectua un antrenament, iar diseara unii componenti ai lotului (burlacii) vor intra in cantonament. Ghindeanu si Murgan, care au acuzat usoare contuzii dupa partida de la Cimpia Turzii, s-au antrenat ieri normal, el putind fi astfel utilizati in jocul de la sfirsitul acestei saptamini.

Despre fundasul Petrisor Sima, care si-a manifestat intentia sa revina la gruparea din Parcul „Romanescu“, dupa ce in iarna a semnat un angajament cu divizionara A Astra Ploiesti, conducatorii clubului oltean nu mai stiu nimic. De citeva zile, Sima nu a mai dat nici un semn, el refuzind chiar sa raspunda la telefon.

Meciul de simbata, de pe propriul teren, cu Olimpia Satu Mare, va fi arbitrat de o brigada bucuresteana, alcatuita din Cristian Constantinescu, Dan Nasturescu si Stelian Borchina. Observator din partea FRF a fost delegat vilceanul Gheorghe Constantin. Dupa esecul din runda anterioara, fotbalistii Extensivului sint decisi sa obtina o victorie categorica in confruntarea cu satmarenii.

Exit mobile version