14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAvem inca destui accidentati

Avem inca destui accidentati

• Impotriva lui Halagian, Florin Marin nu poate utiliza echipa de baza • Danciu reintra in partida din Trivale • Azi are loc conferinta de presa saptaminala a clubului oltean • Meciul echipelor de tineret dintre FC Arges si Universitatea se joaca astazi

Pregatirile Universitatii pentru meciul cu FC Arges de duminica au continuat si ieri, cind alb-albastrii au avut in program doar un antrenament. Astazi, antrenorul Florin Marin va avea o zi plina: doua antrenamente, iar intre ele, o conferinta de presa.

Dupa derbiul cu Steaua, tehnicianul Universitatii se confrunta cu o situatie critica a lotului, care este deja cunoscuta. Flavius Stoican si Catalin Craciunescu isi vor relua pregatirile abia luna viitoare, in timp ce Daniel Rednic si Adrian Baldovin s-au ales cu unele contuzii destul de serioase, dar care pina duminica s-ar putea sa dispara. Dan Alexa nu joaca in Trivale din doua motive: este suspendat, dar si accidentat. Desi nu au jucat simbata, Petrisor Manta si Boby Verdes sint si ei pe lista doctorului Liviu Batineanu, problemele lor medicale fiind mai vechi. La toate acestea se adauga Gabi Vochin, accidentat in Cipru, care isi va da ghipsul jos in zilele urmatoare, dupa care va efectua o radiografie. Vestea buna din tabara oltenilor este aceea ca mijlocasul Ciprian Danciu va reintra in prima echipa olteana in confruntarea de la sfirsitul acestei saptamini, el ispasindu-si etapa de suspendare in jocul cu militarii din Ghencea.

LPF si FRF au comunicat ieri numele observatorilor care vor superviza meciurile din cadrul etapei a 18-a a Diviziei A. La partida dintre FC Arges si Universitatea au fost delegati Mircea Cezar Ionescu si Nicolae Rainea.

Meciul formatiilor de tineret dintre FC Arges si Universitatea se disputa astazi, pe terenul secund al stadionului „Trivale“ din Pitesti. Antrenorul echipei craiovene, Aurica Beldeanu, se confrunta si el cu numeroase probleme de efectiv, dar din alte motive: Banica, Plesan, Frunza, Opris, Stancu, Munteanu si Tantagoi participa la turneul de sala de la Alexandria, rezervat echipelor de fotbal din licee din sase judete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS