11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarbu a suferit o fractura de tibie si peroneu

Barbu a suferit o fractura de tibie si peroneu

Atacantul roman al echipei Numancia Soria, Constantin Barbu, s-a accidentat grav in meciul cistigat duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Polideportivo Ejido, in etapa a 31-a a campionatului diviziei secunde spaniole. Barbu a marcat primele doua goluri ale echipei sale din aceasta partida, in minutele 51 si 57, fiind inlocuit pe teren, in minutul 70, cu Pacheta, din cauza unei accidentari la picior.

„Bucuria lui 2-0 a fost repede ciuntita de o ciocnire intre Poschner si Barbu. In urma unei lovituri date la intimplare, romanul a suferit o fractura de tibie si peroneu, din cauza careia poate sa-si ia adio de la acest sezon competitional. Accidentarea lui Barbu a facut ca victoria echipei Numancia sa aiba un gust dulce-amar“, se arata intr-un articol aparut in jurnalul Heraldo de Numancia. Potrivit cotidianului din Soria, antrenorul formatiei Numancia, Manuel Sarabia, a afirmat ca accidentarea lui Barbu „a intristat“ triumful elevilor sai din meciul de duminica. „Am obtinut o victorie destul de costisitoare pentru noi. Bucuriile vin mereu insotite de necazuri. Succesul din meciul cu echipa Poli Ejido a fost umbrit de leziunea suferita de Barbu, fotbalist care a avut un rol determinant in cistigarea acestei partide“, a spus Sarabia.

Heraldo de Numancia a notat ca presedintele clubului din Soria, Francisco Rubio, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la starea sanatatii lui Barbu. „Sint foarte multumit de aceasta victorie, dar ma nelinisteste accidentarea lui Barbu, mai ales dupa ce medicii au confirmat ca este vorba de o fractura de tibie si peroneu. Jucatorul roman a fost recent inclus in lotul de baza si a si inceput sa marcheze, de aceea absenta lui constituie pentru noi o problema serioasa. Ma gindesc atit la Barbu, ca persoana, cit si la postul pe care el il avea in echipa noastra. Voi discuta cu antrenorul pentru a studia posibilitatea inlocuirii lui Barbu cu un alt fotbalist“, a spus Rubio.

Coechipierul lui Barbu, Laurentiu Rosu, a fost de asemenea titular in meciul cu formatia Ejido, fiind sanctionat cu un cartonas galben. Laurentiu Rosu a fost schimbat de pe teren, in minutul 82, cu Elias.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS