Acasă Sport Florin Marin a spus ca Stoican este incert

Florin Marin a spus ca Stoican este incert

• „Jucam doar pentru Universitatea, nu exista prime de la alte grupari“, a punctat managerul general
• Dupa toate probabilitatile, in aceasta seara, actionarul Netoiu va avea o intilnire cu jucatorii si antrenorii, anuntind si prima deosebita in caz de victorie • Aproximativ 800 de suporteri stelisti sint asteptati miine
pe „Ion Oblemenco“ • Galeria Universitatii promite un spectacol coregrafic de exceptie la peluza „Cristi Neamtu“

La inceputul intilnirii de ieri cu presa – la care au participat Florin Marin, Dan Sendrea si Cristinel Prodescu -, managerul general a vorbit despre cele doua meciuri jucate la Bistrita si Kiev. „Am cistigat absolut pe merit in fata Gloriei, iar cei care fac alte speculatii o fac ori din cauza incompetentei, ori din cauza rautatii. Jucatorii – ca si antrenorii si conducatorii – sint deranjati de suspiciunea care s-a creat“, asa a rezumat Florin Marin meciul Gloria – Universitatea 1-2. Tehnicianul oltenilor s-a aratat impresionat de conditiile de pregatire si mai ales de baza clubului Dinamo Kiev: „Toate cluburile din Romania la un loc n-au ceea ce are Dinamo. Amicalul de luni seara a fost apreciat ca unul deosebit de util, mai ales ca in prima repriza Lobanovski a folosit prima echipa, fiind ultimul meci-test inaintea inceperii campionatului Ucrainei“. Despre meci, Florin Marin a spus: „In prima repriza, Universitatea a fost superioara gazdelor. Dinamo a condus cu 1-0 la pauza, dar noi am ratat trei ocazii mari prin Iacob (2) si Barcauan. A doua repriza a fost destul de echilibrata, chiar daca am pierdut cu 2-0, Universitatea a facut o impresie buna la Kiev, nu le-am fost cu nimic inferiori“. Trecind la subiectul fierbinte, adica partida cu Steaua (simbata, ora 15.00, TVR 1), antrenorul Universitatii a declarat: „Steaua este o echipa buna, tehnica, cu un stil de joc ofensiv. Este un joc al orgoliilor, al ambitiilor. Mi-as dori foarte mult sa cistigam acest meci, unul insa foarte greu. Si jucatorii, aflati in concentrare maxima, isi doresc foarte mult sa cistige (…). Sa invinga echipa cea mai buna!“.

Pentru partida de miine, Danciu este suspendat, Florin Marin regretind ca nu-l are in teren: „Este un jucator important de la mijlocul terenului care pastra echilibrul in echipa“. Stoican – care abia ieri s-a antrenat alaturi de coechipieri – este incert: „Inca are dureri de cap, n-a participat la antrenamente pina acum, speram sa fie refacut pina la ora jocului. Ar fi o foarte mare pierdere pentru Universitatea daca nici Stoican nu va juca“. Antrenorul echipei a spus ca daca Stoican nu va juca, banderola de capitan va fi preluata de Preda.

Vorbind despre ghinioanele care s-au abatut asupra Universitatii, Florin Marin a facut o declaratie destul de surprinzatoare: „Poate ca acestea sint si din cauza ca in Craiova exista rautate si ura impotriva Universitatii. Iar aceasta energie negativa de aici se transmite asupra echipei“(?!) Intrebat despre prima speciala pentru acest derbi, managerul general a refuzat sa ofere amanunte („este strict confidentiala“), dar a tinut sa precizeze: „Jucam doar pentru noi, nu exista prime de la alte grupari.

Sintem multumiti de prima primita pentru victoria de la Bistrita. Sa dea Dumnezeu s-o primim si pe cea cu Steaua!“

Raspunzind altei intrebari, Florin Marin a tinut sa sublinieze: „Contributia publicului spectator poate fi determinanta in acest joc-derbi“.

Exit mobile version