Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

ARBITRII DIVIZIONARELOR C DOLJENE / Comisia Centrala a Arbitrilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a comunicat miercuri seara brigazile de arbitri care vor oficia la meciurile din Divizia C. La partidele in care vor juca echipele doljene din cel de-al treilea esalon au fost delegati urmatorii „cavaleri“: Inter Dunarea Giurgiu – Pan Group Armata Craiova: Emil Nicoara – Florentin Mihai, Dan Ilies (toti trei din Brasov); Dunarea Calafat – Forestierul Stilpeni: Florin Tichie – Ciprian Iugulescu (ambii din Tirgoviste), Valentin Mihalache (Darmanesti); UFC Electro Craiova – UT Bolintin: Zaharie Ciev – Petru Gaspar, Calin Vuc (toti trei din Timisoara).

(D.B.)

DELEGARILE OBSERVATORILOR DOLJENI / Cinci observatori divizionari doljeni vor superviza miine partide din cadrul Diviziilor B si C. Ilie Alexandru va fi observator la meciul dintre Dinamo Poiana Cimpina si Dacia Unirea Braila, din seria I a Diviziei B. La Divizia C, observatorii doljeni au primit urmatoarele delegari: Nicu Neagoe (Petrolul Ticleni – Electrica Timisoara), Marian Slavu (Minerul Uricani – Oltchim Rimnicu Vilcea), Ion Velea (Severnav – Minerul Motru), Ion Constantinescu (Gilortul Tirgu Carbunesti – Metalul Otelul Rosu).

(M.S.)

DELEGARILE ARBITRILOR DOLJENI / Arbitrul craiovean Fl. Buzarnescu va oficia miine la meciul Laminorul Roman – Electromagnetica Bucuresti (Divizia B, seria I). Tot miine, trei meciuri din cadrul Diviziei C vor fi conduse de arbitri doljeni: Viitorul Rimnicu Vilcea – FC Drobeta (S. Buzarnescu – I. Stancuta, L. Predut), Minerul Moldova Noua – Dierna Orsova (B. Preotescu – C. Cotora, A. Uzeanu), Aurul Brad – Muresul Deva (I. Chirea).

(M.S.)

VOLEI MASCULIN / In Sala Sporturilor din Craiova, U Pro Volei a intilnit miercuri seara, intr-un meci contind pentru etapa a 21-a a Divizia A, echipa Cimentul Fieni. Oltenii au cistigat aceasta partida cu scorul de 3-1 (22, 19, -20, 18) si au aliniat urmatoarea formatie: Stancu, Birau, Parpala, Chitigoi, Olteanu, Lica. Libero: Ilie. Au mai jucat: Harabagiu si Radulescu. In ultima etapa a returului, craiovenii vor juca in deplasare cu Dinamo Bucuresti. Indiferent de rezultatul acestui meci, clasamentul nu mai poate fi schimbat. Referitor la aceasta partida, antrenorul secund Petrica Stancu a spus: „S-a ajuns in situatia sa joace ocupantele locurilor trei si patru fara ca meciul sa reprezinte un interes deosebit. Indiferent de rezultat, locurile vor fi aceleasi. Va fi un meci de palmares, iar o victorie a noastra ar insemna o gura de oxigen pentru play-off.“

(C.S.)

VOLEI FEMININ / Dupa ce etapa trecuta a cistigat la masa verde intilnirea cu CS Resita, U LNT Craiova a avut un meci amical si un program special de pregatire in vederea intilnirii de miine cu „Poli“ Timisoara. Antrenorul Adrian Cotoranu se confrunta cu probleme de efectiv, Burcea si Patru fiind accidentate. Avind in vedere hotarirea jucatoarelor craiovene de a se califica in Divizia A, este greu de crezut ca timisorencele vor pune probleme. Tehnicianul Adrian Cotoranu a spus: „Este un meci de campionat pe care il vom trata cu seriozitate. Speram sa nu pierdem nici un set.“

(C.S.)

DANCIULESCU – LA DINAMO / Dinamo Bucuresti l-a transferat ieri pe atacantul Ionel Danciulescu, de la formatia Steaua. Danciulescu va semna un contract cu Dinamo pina in 2005. Formatia militara va primi, in schimbul lui Danciulescu, o suma de bani. Atacantul, in virsta de 25 de ani, a mai evoluat la echipa „alb-rosie“ in perioada 1995-1997, in care a disputat 64 de meciuri si a marcat 22 de goluri.

(M.S.)

INTERBOX A CONFIRMAT: DOROFTEI ISI APARA TITLUL IN ROMANIA / Directorul general al gruparii Interbox, Yvon Michel, a confirmat ca pugilistul Leonard Doroftei, campion mondial la categoria semiusoara, in versiunea WBA, isi va apara titlul in Romania. Michel a precizat ca gruparea pe care o conduce si in cadrul careia activeaza Doroftei a incheiat un parteneriat cu firma SC Argirom International SA, privind drepturile de organizare in Romania a primului meci in care pugilistul roman isi va apara titlul mondial. Yvon Michel a adaugat ca intentioneaza ca, dupa meciul cu Balbi, sa organizeze, in cel mai scurt timp, la Montreal, un meci in care Doroftei sa-si apere titlul mondial.

(M.S.)

Exit mobile version