16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportZaharia II nu are voie sa joace

Zaharia II nu are voie sa joace

UFC Electro ii va legitima pe L. Tilihoi, Preda si Nicola, cei trei fotbalisti cedati de Universitatea

Conducatorii divizionarei C UFC Electro au primit ieri de la Universitatea actele necesare legitimarii urmatorilor jucatori: L. Tilihoi, Preda si Nicola. A fost refuzat in schimb S. Ionescu, un alt fotbalist pe care alb-albastrii erau dispusi sa-l cedeze gruparii din Valea Rosie.

Din nefericire pentru divizionara noastra C, unul dintre cei mai talentati componenti ai echipei, atacatul Zaharia II, nu a primit nici ieri, in urma unui minutios control, aviz medical favorabil. Astfel, unul dintre cei mai renumiti cardiologi din tara, profesorul Dominic Ionescu, a refuzat ieri sa-si dea acordul pentru tinarul fotbalist oltean, considerind ca problemele cardiace pe care le are nu ii permit, cel putin deocamdata, sa suporte un efort sustinut. Un alt jucator din trupa lui Cioroianu, fundasul Dina, va fi supus in scurt timp unei operatii de menisc si va rata, mai mult ca sigur, returul.

In perspectiva primei etape din retur, care se va disputa simbata (UFC evolueaza in Valea Rosie cu UT Bolintin Vale), formatia craioveana va intra de miine in cantonament. Astazi, Florin Cioroianu a programat un singur antrenament, urmat de o refacere la stadionul „Ion Oblemenco“, iar miine UFC Electro va sustine tot o singura sedinta de pregatire. Pentru meciul cu UT Bolintin sint suspendati Preda si Fl. Serban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS