8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimele pregatiri in Parc

Ultimele pregatiri in Parc

Divizionara B din Parcul „Romanescu“, va juca simbata, in cadrul primei etape a returului seriei secunde a Diviziei B, in compania formatiei Politehnica Timisoara. Echipa banateana, ocupanta ultimei pozitii a clasamentului, pare o victima sigura in confruntarea cu ambitioasa formatie olteana. Banatenii au avut mari probleme in aceasta iarna, toata lumea din orasul de pe malurile Begai considerindu-l vinovat de situatia critica a echipei pe actionarul italian Claudio Zambon. Pina la urma lucrurile s-au mai linistit la Politehnica. De astazi, tinerii fotbalisti ai Extensivului vor intra in cantonament. Sorin Cirtu va conduce astazi si miine ultimele sedinte de pregatire inaintea debutului returului.

Meciul dintre FC Extensiv si „Poli“ va fi arbitrat de Sebastian Capsan (Galati), care va fi ajutat la cele doua linii de Al. Drogeanu (Braila) si D. Burloiu (Galati). Observator a fost desemnat bucuresteanul George Ionescu.

Situatia mijocasului Armand Malaele, care a parasit gruparea din Banie inaintea partidei amicale cu FC National, nu a fost clarificata nici ieri. Desi a fost chemat din nou in Banie pentru a discuta cu conducatorii Extensivului, Malaele a preferat sa ramina in Tirgu Jiu. Presedintele gruparii din Parcul „Romanescu“, Stefan Zofei, a spus: „Consider ca am epuizat toate mijloacele posibile pentru a-l convinge pe Malaele sa accepte o discutie cu noi ca sa se intoarca la echipa. Asteptam totusi ca el revina la sentimente mai bune fata de gruparea noastra. Daca nu, il vom suspenda.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS