17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPovestioare din curtea cu lei

Povestioare din curtea cu lei

Din pacate, seicii lui Ilie Balaci s-au cam razgindit si nu mai au chef sa cumpere Universitatea, cel putin asa reiese din ziarul ProSport de ieri. „99 la suta!“, acesta este procentul pe care l-a rostit Balaci, cind a fost intrebat in ce proportie e sigur ca nu va prelua Universitatea. Dupa ce ne pusese pe jar in iarna, declarind sigur pe el ca va veni la timona Universitatii, Ilie ne-a dezumflat, iata, urgent, incit ne intrebam daca mai are vreun rost sa credem in viitoare povesti cu zine sau seici din Qatar. Raminem, deocamdata, tot la… camilele noastre, ca tot ne fac unii „cocosatii“ tarii.

Vom merge, nu se stie pina cind, tot cu Gigi Netoiu. Cel putin „Comandantul“ ne-a „fixat“ prin metodele lui mai mult sau mai putin ortodoxe pe locul cinci si oricum pare ca a devenit imun si nu se mai sinchiseste de nimeni si de nimic. Totusi, dincolo de apetitul sau exagerat pentru vinzari de jucatori si de dieta drastica pe care si-o impune, in contrapartida, la cumparari, Netoiu slalomeaza destul de abil prin campionat, lasind impresia ca este in stare sa urce din ce in ce mai sus pe masura ce subtiaza lotul echipei! O chestie care tine, nu-i asa?, de domeniul paranormalului. Sa vedem insa cum va reusi sa-l struneasca pe imprevizibilul Florin Marin, un tip cu temperament vulcanic, vesnic pus pe harta, cu masina indreptata in permanenta spre Bucuresti si care, din cite se pare, este singurul care reuseste sa-i mai tulbure „Comandantului“ desele momente de liniste.

Ati observat ca de ieri parca s-a mai innegurat putin prin Banie? Explicatia e simpla, a plecat Ionut Dragomir, simpaticul chelios care asigura, de multe ori cu succes, banda stinga a Universitatii. Totusi, pe cit ne era noua de simpatic, pe atit de antipatic le-a fost sefilor sai, asa ca, dupa ce s-a luat la pumni (era sa scriem la paruit…) cu Hrib de la Astra, a pus capac la toate si s-a trezit „livrat“ la Petrolul.

Din punctul nostru de vedere, beleaua lui Dragomir a fost ca nu a trecut niciodata prin „laboratorul“ de la Rocar, o escala esentiala pentru orice fotbalist care vrea sa reziste mai mult timp la Universitatea lui Florin Marin.

Inca asteptam ca vreo persoana din conducerea clubului alb-albastru sa-l salveze pe sarmanul purtator de cuvint si sa instaleze pe respectivul post un tip capabil, daca s-ar putea, fost jucator celebru al Universitatii. Nu de alta, dar dialogurile dintre presa si Cristinel Prodescu sint sterile, in cele mai fericite cazuri profesorul lansind informatii pe care le citeste din ziare! Cum s-ar spune, are doar marfa expirata si in actuala conjunctura Universitatea nu isi poate permite luxul sa plateasca un om care, departe de a-i aduce beneficii, ii deranjeaza imaginea si asa destul de sifonata. Oricum, sintem curiosi daca Dan Sendrea, „ochiul si timpanul“ clubului, l-a informat pe „Comandant“ despre extraordinara replica rostita la Terra Sat de un nefericit purtator de cuvint: „Da’, de ce sa ia altul banii lu’ Netoiu?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS