10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmicalul cu Motru a picat

Amicalul cu Motru a picat

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru debutul in returul campionatului. Conducerea tehnica olteana a programat ieri doua sedinte de pregatire, pe propria baza sportiva. Singurul fotbalist din lot care a absentat nemotivat a fost mijlocasul Armand Malaele. Acesta a parasit simbata gruparea olteana, inaintea amicalului cu bancarii, nemultumit de statutul de rezerva. Malaele era ieri in orasul natal, Tirgu Jiu, in timp ce coechipierii sai se antrenau sub comanda trioului Sorin Cirtu – Mircea Irimescu – Nicolae Negrila. Aseara tirziu, conducerea Extensivului, care nu tolereaza abaterile disciplinare ale jucatorilor, s-a intrunit intr-o sedinta de urgenta pentru a analiza cazul lui Malaele. Talentalul si, in acelasi timp, capriciosul mijlocas originar din Tirgu Jiu a fost convocat si el la aceasta sedinta. Oricum, Malaele nu se poate transfera la o alta grupare in acest sezon, asa ca, daca nu va reveni la sentimente mai bune fata de Extensiv, va fi aspru sanctionat.

Desi astazi fusese programat un meci amical la Motru, cu divizionara C locala Minerul, antrenorul Sorin Cirtu a decis sa anuleze acest joc. Tehnicianul oltean si-a motivat decizia prin faptul ca mai multi fotbalisti ai Extensivului acuza usoare traumatisme si nu ar vrea sa riste vreo accidentare cu doar citeva zile inaintea startului returului. Sorin Cirtu ar dori ca partida cu gorjenii sa se dispute saptamina viitoare, daca si conducatorii de la Minerul Motru vor fi de acord.

In partida amicala cu FC National, atacantul Adrian Musat, autorul golului victoriei, a suferit un traumatism serios la nas, asa ca va fi indisponibil pentru partida din prima etapa a returului. El s-a antrenat separat ieri.

Pentru meciul de simbata, de pe teren propriu, cu Politehnica Timisoara, Sorin Cirtu a decis ca jucatorii necasatoriti din lot sa intre in cantonament de joi, iar cei familisti cu o zi mai tirziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS