24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAmicalul Extensiv - FC National se joaca la ora 13.00

Amicalul Extensiv – FC National se joaca la ora 13.00

Craiovenii au pierdut ieri partida cu Gilortul Tirgu Carbunesti

La cererea bucurestenilor, partida amicala de simbata dintre FC Extensiv si FC National, programata initial la ora 15.00, se va disputa cu doua ceasuri mai devreme. Ieri, Cosmin Olaroiu l-a sunat pe omologul sau de la Extensiv, Sorin Cirtu, rugindu-l sa accepte ca meciul sa se joace la ora 13.00 deoarece fotbalistii bucuresteni vor participa seara la nunta colegului lor, Gigel Coman. Cirtu a inteles situatia si nu a avut nimic de obiectat, astfel ca miine, pe „Extensiv Parc“, vom avea prilejul sa urmarim una dintre cele mai interesante partide amicale din aceasta perioada.

Formatia a doua a Extensivului a disputat ieri, pe stadionul din Lunca Jiului, o partida amicala in compania divizionarei C Gilortul Tirgu Carbunesti. Fotbalistii gorjeni au cistigat intilnirea cu scorul de 2-0 (0-0).

Antrenorul Sorin Cirtu a inceput meciul cu: Mindileac – Savulescu, Piturca, Vodita, Dicu – Georgescu, Stamin, Voicila, Malele – Buca, Musat. In repriza a doua au mai jucat: Mihai, Poenaru, Velcovici, Nita, Stoianov si Dumitru. Buca a parasit terenul accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS