8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Bogdan a fost rechemat la Universitatea

Daniel Bogdan a fost rechemat la Universitatea

Prin mijloace specifice, ca purtatorul de cuvint al Universitatii, un oarecare profesor de istorie, nu stia inca nimic ieri la prinz sau a uitat sa spuna, am aflat ca portarul Daniel Bogdan a fost chemat in noaptea de marti spre miercuri in cantonamentul echipei din Lunca Jiului. In virsta de 31 de ani, Bogdan a mai aparat poarta Universitatii in sezonul trecut, dar evolutiile sale nesigure, tratate ca atare de vulcanicii suporteri olteni, l-au obligat sa plece acasa, in Bacau.

Desi de atunci Daniel Bogdan a cochetat cu Jiul Petrosani si cu FCM Bacau, el nu a mai aparat deloc, iar in ultimele luni s-a pregatit alaturi de fotbalistii bacauani. Antrenorul Universitatii, Florin Marin, l-a rechemat acum probabil in ideea de a avea al treilea portar la echipa, dupa tragicul deces al lui Cristian Neamtu. Voci din anturajul Universitatii sustin ca tinarul goal-keeper al formatiei de tineret, Banica, ar fi meritat el sansa de a se pregati alaturi de Fane Preda si de Daniel Tudor, dar iata ca a fost preferata o „speranta“ sarita binisor de 30 de ani.

Amicalul cu Astra se joaca in Valea Rosie

Lotul Universitatii a efectuat ieri dupa-amiaza o sedinta de pregatire pe terenul de la cantonamentul din Lunca Jiului. Programul de pregatire va continua astazi si miine in ritm normal, singura noutate fiind schimbarea orei si a locului de desfasurare a amicalului de la sfirsitul acestei saptamini. De comun acord, conducerile tehnice ale Universitatii si ale Astrei Ploiesti au stabilit ca meciul de verificare de simbata sa se desfasoare pe stadionul din Valea Rosie, de la ora 11.00.

Unde va pleca Suleap?

Conducatorii Universitatii incearca in acesta perioada sa-i gaseasca o echipa mijlocasului Marius Suleap, cel care nu si-a revenit inca dupa decesul fostului sau coechipier, Cristi Neamtu. Se pare ca una dintre destinatiile lui Suleap ar fi divizionara B AEK Bucuresti. Nu ar fi exclus insa ca Suleap sa fie imprumutat pina in vara la Ceahlaul Piatra Neamt, mai ales ca Gheorghe Stefan este bun prieten cu Gigi Netoiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS