20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimota a venit cu elicopterul

Simota a venit cu elicopterul

Alin Simota, patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani, a sosit simbata cu elicopterul la meciul amical pe care echipa sa l-a sustinut in fata liderei seriei a cincea a Diviziei C, Gilortul Tirgu Carbunesti. Evenimentul s-a produs la doar o saptamina dupa ce un fotbalist junior de la Jiul si-a pierdut viata pentru ca nu s-a gasit un elicopter care sa il transporte la un spital din Timisoara. Elicopterul cu care a sosit patronul echipei de fotbal din Valea Jiului a aterizat pe terenul din zona tirgului de animale de la Carbunesti la citeva minute dupa inceperea jocului si a plecat cu 20 de minute inainte de final. Suparat pe evolutia slaba a echipei sale, acesta a parasit terenul dupa ce Brotea a inscris cel de-al treilea gol al gazdelor.

Meciul s-a incheiat cu scorul de 4-1 pentru fotbalistii din Carbunesti, dupa ce echipa din Petrosani deschisese scorul chiar in primul minut de joc. Egalarea a fost reusita de Ardeoiu in minutul 15, celelalte trei goluri ale gazdelor fiind inscrise de Aninis, Brotea si C. Luta. Echipa folosita de antrenorul Mihai Marian i-a avut in componenta pe: Munteanu, Belu, Ardeoiu, Bujor, Velea, Bala, V. Luta, Sporis, Canavoiu, Aninis si Lepadatu. In repriza secunda au mai fost introdusi in teren Iordache, Brotea, C. Luta si Cotet. La meciul de simbata au asistat peste 500 de spectatori, care nu au fost dezamagiti de evolutia favoritilor. Jiul Petrosani a deplasat la acest joc intreaga garnitura de jucatori, care au fost insotiti de cinci antrenori, Constantinescu, Tudorache, Timofte, Vizitiu si Homan.

Astazi, echipa din Carbunesti va sustine un alt joc amical la Horezu, cu Minerul Berbesti, urmind ca joi sa se deplaseze la Craiova pentru a o intilni pe FC Extensiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS