Acasă Sport Neamtu va fi inmormintat duminica, la Ostroveni

Neamtu va fi inmormintat duminica, la Ostroveni

Trupul neinsufletit al celui care a fost Cristian Neamtu va fi adus astazi, la ora 8.00, pe Aeroportul International Otopeni. In jurul prinzului, cele doua masini mortuare inchiriate de mama lui Neamtu vor sosi in Banie. Sicriul va fi depus la apartamentul unde locuia fostul portar al Universitatii, situat in cartierul George Enescu (bloc A5), unde va avea loc priveghiul. Cortegiul funerar va pleca miine, in jurul prinzului de la locuinta fostului portar al Universitatii, va trece pe la sediul clubului de pe Unirii si apoi se va indrepta spre Ostroveni, satul natal al mamei lui Neamtu. Duminica, in localitatea din sudul judetului va avea loc inmormintarea. In jurul orei 14.00 va avea loc slujba religioasa la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“. Primaria Ostroveni a demarat deja o ampla actiune de amenajare a aleilor din cimitir si a strazii pe unde va trece convoiul funerar.

Oficialii Universitatii au achizitionat ieri un sicriu din zinc, absolut necesar in cazul in care decedatul este transportat cu avionul. La sediul clubului de pe Unirii a fost montat ieri un tablou in doliu al celui care visa sa devina portarul Nationalei. FC Universitatea intentioneaza sa-i acorde mamei lui Neamtu o pensie viagera.

Delegatia Universitatii si-a intrerupt stagiul de pregatire din Cipru si va ajunge in tara probabil duminica dimineata. Totusi, ieri inca nu se rezolvase problema rezervarii biletelor pentru aceasta cursa, insa se faceau eforturi pentru ca alb-albastrii sa paraseasca duminica insula in care si-a gasit sfirsitul coechipierul lor. De la Aeroportul Otopeni, fotbalistii, antrenorii si oficialii Universitatii se vor deplasa direct la Ostroveni pentru a participa la inmormintare. Distrus psihic, Marius Suleap, cel care l-a lovit involuntar pe Neamtu, nu va fi prezent la Ostroveni.

Galeria Universitatii este alaturi de familia celui care a fost si va ramine mereu in inima suporterilor Cristi Neamtu, portarul de suflet al oltenilor. In semn de omagiu, toti suporterii adevarati ai Craiovei vor insoti cortegiul funerar si vor purta steaguri, fulare si fanioane alb-albastre.

Din Feroe, Ion Geolgau a spus: „Miercuri a fost ziua mea de nastere. Dar pentru mine a fost una dintre cele mai negre zile, n-a fost o aniversare. Am aflat de decesul lui Neamtu si am plins de durere. Le-am explicat fotbalistilor pe care-i pregatesc aici – HB Torshavn -, si prietenilor care ma felicitau cu ocazia zilei mele de nastere de ce am ochii plinsi tocmai de ziua mea. Cind am fost antrenor la Constructorul Craiova – 1996 -, l-am avut si eu in pregatire pe acest baiat. Nu-mi vine sa cred!“

Exit mobile version