17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAurel Beldeanu pregateste 31 de fotbalisti

Aurel Beldeanu pregateste 31 de fotbalisti

Tineretul Universitatii si-a reluat pregatirile pentru returul campionatului la inceputul lunii trecute (10 ianuarie). Daca divizionara D FC Mirsani, de exemplu, si-a permis sa efectueze un stagiu de pregatire la Govora, echipa de tineret a FC Universitatea n-a efectuat nici un cantonament.

Antrenorul Aurel Beldeanu a avut in aceasta perioada un lot largit de jucatori (peste 30), dintre care, in ultima perioada, au plecat A. Calin, L. Matei, I. Matei si Batineanu, ultimul dintre acestia fiind in Anglia (Londra) pentru o proba de joc la o echipa de liga a treia. Batineanu i-a transmis marti lui Beldeanu un mesaj pe telefonul mobil, confirmindu-i antrenorului ca a ajuns cu bine la Londra. Lotul aflat in pregatiri este urmatorul: Banica, Opris, M. Florin, Toma, Pancu, Tilihoi, Fluieran, Curteanu, Stanescu, Stanciuca, Cimpoieru, Balaci, Gecaleanu, Nedelica, Bica, V. Stancu, Virtosu, Tantagoi, Roman, Frunza, Gavrila, Popa, Preda, M. Niculescu, Munteanu, Chirita, Papa, Blanaru, Fl. Calin, Ionescu si Plesan. Antrenamentele s-au efectuat in complexul „Ion Oblemenco“ (terenul II) – dupa urmatorul program: de luni pina vineri – cite o sedinta de pregatire, iar simbata si duminica – cite doua. Amicalele desfasurate in aceasta perioada – cu rezultate bune pentru elevii lui Aurel Beldeanu – ii dau sperante antrenorului Universitatii: „Partidele de verificare sint teste utile pentru actuala etapa de pregatire, iar eu sint multumit, per ansamblu, de evolutiile jucatorilor. Sint insa destule probleme care vor aparea in momentul meciurilor oficiale din campionat. Datele problemei vor fi altele atunci“.

Pina la reluarea campionatului de tineret – 7 martie -, principala problema a antrenorului Beldeanu ramine definitivarea lotului, in prezent avind in pregatiri aproape trei echipe! Beldeanu a spus: „Important este ca am de unde alege. Dar sint incurcat, ca sa zic asa, de viitorul unor jucatori. Nu stiu daca cei veniti de la Rocar ramin la tineret, nu cunosc prea bine situatia lui Mihai Niculescu, nici daca toti ceilalti titulari imi ramin. N-ar fi exclus sa apara surprize in privinta lotului, adica pregatesc o formula de echipa si apoi joc in campionat cu alta. In final, conducerea decide, dar eu, ca antrenor, v-am raspuns la intrebari. Principala mea problema este ca tineretul Universitatii sa propulseze jucatori mai sus, adica la echipa mare. Oricum, prevad un retur bun pentru tineret daca ramin la echipa cei de la Rocar“.

Ieri-dimineata, tineretul Universitatii a jucat un amical cu CFR Craiova, elevii lui Beldeanu cistigind cu 2-1 pe terenul divizionarei D. Pentru gazde a marcat Giurca, in timp ce golurile oaspetilor au fost inscrise de Frunza si Cimpoieru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS