21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAstept sa ma contacteze oficialii de la Sheriff

Astept sa ma contacteze oficialii de la Sheriff

Mijlocasul Extensivului s-a antrenat ieri cu echipa de juniori a clubului din Parcul „Romanescu“

Mijlocasul Extensivului, Dorin Radoi, a revenit de citeva zile in tara, iar ieri s-a antrenat cu formatia de juniori a clubului din Parcul „Romanescu“, care este pregatita de George Bita. Radoi a sustinut o proba de joc la formatia Sheriff Tiraspol, in cadrul turneului pe care aceasta grupare l-a efectuat in Cipru, iar acum asteapta un raspuns din partea conducatorilor transnistreni.

– Cum a fost in Cipru, Dorin?

– Am stat noua zile acolo si m-am pregatit cot la cot cu ceilalti jucatori de la Sheriff. Antrenorul echipei, un ucrainean, a condus cite trei antrenamente pe zi, toate de intensitate maxima. In Cipru, aceasta grupare a beneficiat de conditii excelente de pregatire la un hotel situat la aproximativ 50 de kilometri de Larnaca. Am jucat si in doua amicale, impotriva unor formatii din Iugoslavia si Ungaria. Am scos un penalti si am sutat o data in bara.

– Ce au zis conducatorii clubului?

– Au fost multumiti de randamentul meu. In ultima zi petrecuta in Cipru, presedintele clubului m-a chemat si mi-a spus ca a fost incintat de evolutiile mele in jocurile amicale. Aceeasi parere a avut-o si antrenorul echipei. A doua zi, Sheriff a plecat spre casa, iar eu am revenit in Romania. Din noua jucatori care au dat probe acolo, in final au fost opriti doar doi. Eu si albanezul Ceno, care a jucat la Steaua Bucuresti. Din discutia pe care am avut-o, am inteles ca, in scurt timp, conducatorii de la Tiraspol vor demara negocierile cu Extensiv pentru a perfecta transferul. Nu am discutat nimic despre bani sau despre perioada de transfer. De atunci insa astept un semnal de la Tiraspol, dar deocamdata…

– Ce impresie ti-a facut aceasta echipa?

– In primul rind, cei de la Sheriff au o stabilitate financiara deosebita. In schimb, mai au de lucrat la nivelul pregatirii si al tehnicii de joc. Ca si alte echipe din spatiul ex-sovietic, prefera sa joace in forta, beneficiind de jucatori masivi. Tehnica individuala a celor de la Tiraspol nu este stralucita. In sezonul trecut, Sheriff a terminat campionatul pe primul loc si a participat la turul preliminar din Liga Campionilor. In Transnistria exista un campionat separat fata de cel al Republicii Moldova, in care Sheriff a evoluat pina in urma cu citiva ani. Am inteles ca si baza sportiva este de exceptie.

– Ce romani joaca la Sheriff?

– Sorin Botis, un jucator care a fost la divizionara B UT Arad. El este bine vazut acolo. Din punct de vedere financiar, Botis mi-a spus ca este multumit.

– Ce vei face in perioada urmatoare?

– Deocamdata, ma antrenez cu juniorii Extensivului pina cind prima echipa va reveni din turneul din Antalya. Astept in continuare sa fiu contactat de cei de la Sheriff Tiraspol. Daca nu, ramin in Craiova pentru a pune umarul la promovarea Extensivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS