10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAm pierdut la limita

Am pierdut la limita

FC Extensiv a sustinut ieri ultimul amical in Antalya, delegatia craiovenilor plecind in aceasta dimineata spre tara. Meciul de ieri a fost presarat cu destule peripetii pentru ca arbitrii au intirziat cu vreo 45 de minute, asa ca prima repriza a fost condusa de antrenorul rusilor de la Lokomotiv, la cele doua tuse activind unul dintre secunzii adversarilor, dar si Nicolae Negrila.

Daca „Negoro“ si-a vazut de treaba si a semnalizat totul ca la carte, celalalt „tusier“ a gasit de cuviinta sa isi ajute echipa, asa ca toate plecarile spre poarta ale atacantilor nostri au fost semnalizate cu ofsaid.

Deranjat, Cirtu a vrut sa-si scoata echipa de pe teren prin minutul 43, moment in care si-a facut aparitia si arbitrul de centru. Fara tusieri! Asa ca Negrila a ramas si in repriza secunda cu fanionul (vorba vine, pentru ca, de fapt, era un tricou galben), dar rusii au fost obligati, la insistentele lui Cirtu, sa-si schimbe omul de pe cealalta tusa.

Pe teren, rusii s-au dovedit foarte duri, spre disperarea oltenilor, care erau „catapultati“ la fiecare duel. Prima repriza s-a incheiat fara nici un gol, desi Badea (’15) si Vancea (’26) au expediat mingea in bara. Repriza a doua a fost dominata tot de craioveni, dar rusii, pragmatici, au finalizat singura ocazie pe care au avut-o, inscriind unicul gol al meciului in minutul 60, in urma unei lovituri de colt.

Partida de ieri s-a desfasurat la 40 de kilometri de Lara, pe terenul unui complex de agrement extraordinar, situat pe plaja si care era „presarat“ cu zeci de casute de confort maxim. Acolo stateau de fapt rusii, adversarii de ieri ai oltenilor…

Iata si formula pe care a testat-o Cirtu: Stoianov (’46, Mindileac) – Laczko, Cotora (’46, Velcovici), Vancea, Ciuca, Panc – Ghindeanu, Badea (’65, Voicila), Murgan (’50, Stamin) – Musat (’63, Nita; ’78, Musat), Neagoe (’46, Buca). Sa mai notam ca la meciul de ieri au fost prezenti antrenorii de la Skonto Riga si cei de la Krasnodar, care i-au urmarit in special pe jucatorii craioveni Arpad Lackzo si Robert Vancea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS