17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNeamtu este mentinut in viata doar de aparate

Neamtu este mentinut in viata doar de aparate

Fotbalistii Universitatii au izbucnit in plins cind si-au vizitat colegul la spital

Situatia portarului Cristi Neamtu este in continuare critica. Internat la Spitalul Central din Nicosia, tinarul goal-keeper al Universitatii a fost supus simbata dimineata unor teste medicale. Din pacate, rezultatele acestor teste au fost negative, medicii neobservind nici o imbunatatire. Portarul de 21 de ani este inconstient si este mentinut in viata doar de aparate. Practic, numai printr-o minune ar putea scapa. „Cristi Neamtu este in continuare in coma profunda. Nu a aparut nici o imbunatatire“, a spus antrenorul Florin Marin.

La Spitalul din Nicosia au ajuns simbata si jucatorii Universitatii, care sint in cantonament la hotelul Stavros din Larnaca. Acestia au izbucnit in plins in momentul cind si-au vazut coechipierul.

Actionarul clubului Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, si mama lui Cristi Neamtu au plecat simbata seara in Cipru, pentru a fi alaturi de portarul care se afla inca in stare de coma profunda, dupa ce i s-au spart mai multe vase de singe la nivelul creierului. Oficialul craiovean a spus ca a intentionat sa-l transporte pe Neamtu in Statele Unite ale Americii sau in Anglia, dar situatia portarului nu permite acest lucru. El a mentionat ca a tinut legatura zilnic cu reprezentantii Ambasadei Romaniei in Cipru. In Cipru ar fi intentionat sa ajunga si prietena lui Cristi Neamtu, dar aceasta nu avea pasaport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS