12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport2-1 cu Tobol din Kazahstan

2-1 cu Tobol din Kazahstan

Sorin Cirtu a avut simbata un nou prilej de a-si verifica echipa, aflata de aproape doua saptamini la Lara, in Antalya. De aceasta data, adversara oltenilor a fost o echipa din prima liga din Kazahstan, Tobol Kostanay. Meciul s-a disputat la Kadrya, o localitate situata la 40 de kilometri de Lara. Din pacate, suprafata de joc nu a fost prea buna, terenul, desi verde, avind iarba destul de inalta si strinsa in smocuri. Partea buna este ca adversarii ne-au surprins placut, ei fiind preocupati mai mult de fotbal, spre deosebire de ucrainenii de la Poltava sau cei de la Zaporoje, care au fost extrem de duri. Extensiv a dominat din nou partida, dar prima repriza a terminat-o in dezavantaj, virful celor de la Tobol deschizind scorul in minutul cinci, dupa ce s-a descurcat foarte bine la 16 metri de poarta si a sutat pe jos, la coltul lung, fara sperante pentru Mindileac. In repriza secunda, Extensiv a atacat cu toate liniile si, in minutul 75, Ciuca a egalat, dupa o combinatie rezultata in urma unei lovituri libere indirecte acordata in careul lui Tobol. Cu trei minute inainte de final, Stamin a fost luat in brate de portarul advers si penaltiul acordat just a fost transformat impecabil de acelasi Ciuca. In meciul de simbata, Cirtu a folosit urmatoarea distributie: Mindileac (’46, Stoianov) – Ghindeanu, Cotora, Ciuca, Vodita (’46, Velcovici), Panc – Laczko, Badea (’77, Voicila), Murgan (’46, Malaele; ’69, Stamin) – Buca (’77, Vaidean), Neagoe (’72, Nita). Vancea si Musat au fost accidentati, iar Vodita si Murgan au suferit si ei traumatisme usoare.

Malaele l-a suparat pe Cirtu

Relatiile dintre Armand Malaele si antrenorul Sorin Cirtu s-au racit brusc la un antrenament desfasurat joia trecuta. Suparat ca „decarul“ Extensivului a tratat superficial o faza de la un joc scoala, Cirtu l-a scos pe Malaele din antrenament si i-a transmis sa dea citeva ture de teren. Considerindu-se persecutat, „Armando“ a refuzat sa alerge si s-a asezat pe marginea terenului. Mai tirziu, cu toata echipa de fata, Cirtu i-a spus lui Malaele ca beneficiaza de acelasi statut ca toti ceilalti jucatori, singurii care au un altfel de regim fiind Badea si Neagoe, fotbalisti experimentati, care au fost campioni ai Romaniei cu Universitatea si au jucat multe sezoane peste hotare. Malaele s-a antrenat separat vineri, iar simbata, inaintea meciului de la Kadrya, i-a cerut scuze lui Cirtu. Acesta l-a bagat pe teren in repriza a doua, dar, dupa nici 25 de minute, deranjat ca „Armando“ evita clinciurile mai dure cu adversarii, l-a schimbat. „I-am spus sa bage piciorul mai decis la minge si mi-a raspuns ca i-l rup aia. Pai, daca toti se dau la o parte, unde ajungem? E limpede, daca Malaele nu isi schimba atitudinea si nu va intelege ca el joaca pentru echipa si nu invers, nu va intra niciodata in planurile mele“, a comentat Cirtu.

Astazi jucam cu Lokomotiv Gita

FC Extensiv va sustine astazi ultimul amical in Antalya, impotriva rusilor de la Lokomotiv Gita. Cirtu a devansat plecarea cu inca o zi, el hotarind ca echipa sa paraseasca Turcia miine dimineata. Drumul de intoarcere va fi iarasi din doua „bucati“, astfel incit vom ajunge in tara miercuri seara. Sa mai spunem ca unul dintre veteranii echipei, Lucian Cotora, a dat simbata seara cite o bere colegilor, el implinind 33 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS