21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbari in conducerea U Pro Volei

Schimbari in conducerea U Pro Volei

In urma rezultatelor slabe din ultimele doua meciuri ale U Pro Volei Craiova, s-a trecut la o analiza serioasa a starii actuale a echipei, luindu-se o serie de masuri de ordin tehnic si administrativ. In functia de director executiv al gruparii U Pro Volei a fost numit Valentin Balanescu, care este de asemenea si presedintele Fundatiei Volei Club. Avind in vedere experienta lui in conducerea sectiei de volei Universitatea (f), se asteapta o schimbare in bine si la echipa de baieti. Tot la nivelul ambelor echipe a fost numit pe functia de consilier tehnic fostul antrenor principal al U Pro Volei, Constantin Chitigoi.

Presedintele Consiliului de Administratie al Fundatiei U Pro Volei a ramas Dragos Cotorcea, care este si actio-narul principal. Din Consiliul de Administratie fac parte in continuare, Iulica Baloi, Petre Gongu si Florian Dumitrana.

Conform informatiilor oferite de noul director executiv, V. Balanescu, lotul a fost intarit recent prin aducerea de la U Galati a unui ridicator cu experienta, Viorel Oprea, si legitimarea unui tinar de mare perspectiva, lider al lotului national de juniori, Raul Oprisor. Acesta din urma se afla in curtea gruparii oltene inca din vara trecuta. In opinia conducerii echipei, aducerea celor doi jucatori a intarit suficient lotul pentru abordarea cu incredere a meciurilor urmatoare. Pe linga acestia, ramine linga echipa in continuare si Andrei Stoian, un tinar voleibalist care promite foarte mult. Obiectivul formatiei va fi in continuare clasarea pe locurile unu-doi, iar deviza pentru viitor a jucatorilor este „Nici un meci pierdut pina la sfirsitul campionatului“.

In ceea ce priveste situatia financiara a echipei, drepturile jucatorilor sint achitate la zi, neexistind probleme in acest sens. „Principalul sustinator financiar al echipei a ramas domnul Dragos Cotarcea, insa ar fi binevenite si alte ajutoare din partea unor eventuali sponsori“, a spus Iulica Baloi. Trebuie precizat faptul ca o serie de sponsori au aminat eventualele contracte cu echipa pentru ca Sala Municipala din Valea Vlaicii nu este terminata. Directorul executiv V. Balanescu a spus despre acest lucru: „Pentru a oferi un avantaj si echipei U LNT vom incerca organizarea turneului de calificare in Divizia A, la Craiova. Din pacate, acest lucru depinde in totalitate de termenul de finalizare al acestei sali“.

Voleibalistii de la U Pro Volei s-au antrenat asiduu sub conducerea antrenorilor Petrica Stancu si Dan Pascu in vederea sustinerii meciului de astazi cu Volei Municipal Piatra Neamt. Partida va avea loc in Sala Sporturilor din Craiova, de la ora 17.00. Pentru a mai atenua din gustul amar al infringerii din etapa trecuta, jucatorii olteni spera sa obtina astazi o victorie categorica.

Incepind cu aceasta etapa, FRV a interzis accesul spectatorilor in spatiul din vecinatatea suprafetei de joc in Sala Sporturilor din Banie. Tot FRV a decis ca meciurile din play-off ale formatiei craiovene nu se vor putea disputa in aceasta sala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS