6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci dificil pentru echipa lui Lucescu

Meci dificil pentru echipa lui Lucescu

Atacantul roman al echipei Galatasaray, Radu Niculescu, nu a fost inclus de antrenorul Mircea Lucescu in lotul pentru partida de astazi cu Fenerbahce. Mircea Lucescu nu l-a inclus in acest lot nici pe jucatorul Jersson Gonzalez. Jucatorii echipei Galatasaray au intrat joi, la ora 23.00, in cantonament in vederea meciului de astazi. Mircea Lucescu le-a acordat jucatorilor patru ore libere, dupa antrenamentul efectuat joi seara, pentru ca ei sa poata sarbatori Valentine’s Day.

In timpul derbiului dintre echipele Fenerbahce si Galatasaray, 4.061 de politisti vor asigura ordinea pe stadionul „Sukru Saracoglu“. Potrivit presei din Turcia, jucatorii echipei Galatasaray vor incasa prime in valoare totala de aproximativ 200.000 de dolari in cazul unei victorii in meciul cu Fenerbahce.

Un procent de 52 la suta dintre participantii la un sondaj de opinie realizat pe site-ul de internet al cotidianului turc Milliyet considera ca Galatasaray va invinge in derbiul cu Fenerbahce. La sondajul de opinie respectiv au participat 7.037 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS