24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportU LNT vrea sa promoveze

U LNT vrea sa promoveze

Returul Diviziei B la volei feminin va incepe simbata. Dupa ce formatia LNT s-a retras, singura echipa din Craiova ramasa in competitie este U LNT. Pregatirea formatiei craiovene s-a desfasurat numai pe plan local. Avind la dispozitie un lot complet, antrenorul Adrian Cotoranu este optimist: „Vom face deplasarea la Oradea, unde vom juca in compania echipei din localitate. Sintem pregatiti pentru acest retur si vrem sa promovam in Divizia A“.

Capitanul echipei U LNT, Pusa Dina, a spus: „Pregatirea a fost buna. Am avut timp sa abordam toate aspectele legate de pregatirea fizica si tehnico-tactica. Nu a fost chiar un impediment faptul ca nu am efectuat un cantonament. Gindurile noastre sint deja la turneul de calificare in Divizia A“.

Echipa craioveana este privata in continuare de dreptul de a folosi cele doua jucatoare nelegitimate: V. Stefanica si M. Curca. Aceste doua jucatoare ar fi de un real folos echipei, mai ales in perspectiva turneului de calificare. Conducerea formatiei cauta in continuare solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS