10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStanculescu a facut diferenta

Stanculescu a facut diferenta

Divizionara C Pan Group Armata a disputat ieri, pe terenul de la Podari, un meci amical in compania formatiei Rulmentul Alexandria. Elevii antrenorilor Jean Georgescu si Florin Oprea au cistigat la limita, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de Stanculescu. Formatia craioveana a evoluat in urmatoarea distributie: Irimin – Olaru, Tanasie, Ghita – Dinu, Trinculescu, Surcel, Raicea, Stanculescu – Jianu, Turcila. In repriza secunda au mai jucat: Verbina, Velica, Pantelimon, I. Mircea, Grigore si Negrea. Acesta din urma a revenit de curind pe gazon, dupa ce in toamna a suferit o accidentare grava. Meciul a inceput in nota de dominare a oaspetilor, insa in repriza a doua gazdele au dominat ostilitatile pe teren, reusind sa cistige jocul.

Conducerea tehnica a gruparii din Valea Fetii a programat miine un nou joc de verificare, cu formatia de tineret a Universitatii. Meciul se va desfasura, de la ora 11.00, pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“. Saptamina viitoare, Pan Group Armata va disputa doua amicale, cu Petrolul Stoina (marti, la Podari) si cu Rulmentul Alexandria, (joi, la Alexandria).

In alta ordine de idei, se pare ca atacantul Sorin Chivu va juca in returul campionatului pentru divizionara C Sportul Muncitoresc Vaslui. Conducerea clubului moldovean este interesata de achizitionarea golgheterului oltean si va veni in Banie pentru a negocia transferul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS