17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAndreea Raducan vrea sa se retraga

Andreea Raducan vrea sa se retraga

Campioana mondiala si olimpica la gimnastica Andreea Raducan a spus ca intentioneaza sa-si incheie cariera sportiva, motivind ca nu mai poate concura la acelasi nivel competitional. Raducan, care se afla in cantonament la Centrul Olimpic de la Deva, nu a mai efectuat de marti nici un antrenament.

„Este adevarat ca vreau sa renunt, dar nu am luat o decizie finala. Inca ma mai gindesc. Marti eram hotarita sa renunt, dar acum, dupa ce atitia oameni m-au rugat sa mai ramin, nu stiu ce sa fac. In cazul unui esec la Campionatele Europene, toti imi vor reprosa mie acest lucru. Acum, chiar daca revin, iar rezultatele de la Europene nu vor fi prea bune, tot mie o sa mi se impute faptul ca am demoralizat echipa. Oricum, daca voi decide sa ramin in continuare la lot, o fac doar pentru colegele mele si nu pentru altcineva“, a spus Raducan.

Andreea Raducan a precizat ca antrenorii lotului olimpic, Octavian Belu si Mariana Bitang, i-au propus chiar un program special de pregatire pentru Campionatele Europene. „Ar urma sa fac un singur antrenament pe zi pina la Europene. Nu stiu ce sa zic, dar parca am facut destule compromisuri. Indiferent de ce decizie am sa iau, vreau sa fie respectata. Familia nu s-a amestecat niciodata in hotaririle mele si nu o va face nici de aceasta data. In orice caz, gimnastica nu a inceput si nici nu se va termina cu Andreea Raducan“, a mentionat multipla campioana olimpica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS