Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

EXTENSIV / Ieri, la sediul clubului Extensiv Craiova a sosit, din Japonia, certificatul international de transfer al jucatorului Pavel Badea. Mijlocasul care va imbraca din retur tricoul divizionarei B craioveane a evoluat in ultimul sezon la o formatie din prima liga japoneza, care insa a retrogradat in esalonul secund. In zilele urmatoare, oficialii clubului oltean se vor deplasa la Bucuresti pentru a inregistra transferul lui Badea la Federatia Romana de Fotbal.

(M.S.)

DUNAREA CALAFAT / Pe terenul de la Leamna s-au intilnit ieri-dimineata, intr-un joc amical, echipele Autobuzul Leamna si Dunarea Calafat. Partida a fost cistigata de fotbalistii calafateni, cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile marcate de Coltatu, Stere si Carsin. Dunarea Calafat a evoluat in urmatoarea distributie: Barbu – Anghel (Badoiu), Radoi, Troaca – Ionel (I. Matei), Voica (Dina), Coltatu (Rada), Carsin, Baltaretu (Minzatu) – Dumitru, Stere. In acest meci, antrenorul Marian Bicu a folosit citiva juniori de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ (Badoiu, Rada, Minzatu, Dina), dar si de la echipa de tineret a Universitatii (I. Matei).

(M.S.)

MECANICA MOTRU / Divizionara D gorjeana Mecanica Motru a sustinut un ultim meci amical inaintea plecarii in cantonamentul din statiunea Baile Herculane. Meciul s-a jucat pe terenul de la Dragutesti, in compania formatiei locale Jiul, si a fost cistigat de oaspeti cu 1-0. Aflata pe locul doi in clasamentul Diviziei D gorjene, Mecanica Motru este una dintre principalele candidate la promovarea in Divizia C. Presedintele clubului, Sergiu Manolescu, sustine ca echipa are toate conditiile pentru a putea promova, fiind sustinuta financiar de catre Uzina Mecanica din localitate. In ceea ce priveste potentialii adversari in lupta pentru promovare, Sergiu Manolescu a spus ca echipa sa este superioara ocupantei primului loc, dupa turul campionatului, Rostramo Tirgu Jiu: „Nu ne e frica de cei de la Rostramo, ci de alte echipe mult mai puternice decit ei. Exemple ar fi Minerul Rovinari, Gaz Etan Turburea, Energia Turceni si Jiul Dragutesti.“ Pregatirea centralizata de la Herculane se va incheia pe 23 februarie. Antrenorul Nelu Mihut a spus ca fotbalistii sai vor efectua doua antrenamente pe zi. Astazi, Mecanica va sustine primul meci de verificare la Herculane, in compania fotbalistilor de la Dunarea Calarasi, iar simbata este programat un amical cu o formatie din Resita.

(M.P.)

JUVENTUS PRESS TIRGU JIU / Prima dintre echipele gorjene care a organizat o conferinta de presa in acest an, Juventus Press, si-a reluat recent pregatirile, sub conducerea antrenorului Iulian Bocse. Echipa presei si a politiei a sustinut zilele trecute un prim amical in compania formatiei Inter Stanesti. Desi au marcat de trei ori, ziaristii au pierdut acest meci. Partida s-a incheiat cu scorul de 3-2 pentru Inter Stanesti, cele doua goluri pentru Juventus Press fiind reusite de Bondoc si Raut. Presedintele clubului, Stelian Cirstea, a spus ca pregatirea echipei pentru retur va continua cu citeva meciuri amicale.Duminica, Juventus Press va sustine primul amical pe terenul de la Lelesti, acolo unde ziaristii vor sustine meciurile de pe teren propriu in retur. Ciprian Florescu si colegii sai vor intilni o echipa din Pestisani, care evolueaza in Categoria Onoare.

(M.P.)

AJF GORJ / Asociatia judeteana de Fotbal Gorj convoaca pentru astazi, la ora 10.00, toti delegatii echipelor care activeaza la nivelul campionatului judetean. Presedintele asociatiei, profesor Ion Corlan, a spus ca se vor stabili problemele ce trebuie rezolvate pina la reluarea campionatului si va fi facut cunoscut programul dupa care vor evolua echipele in returul care va debuta in luna martie. Presedintele Corlan a mai spus ca trebuie urgentata procedura de obtinere a certificatelor de identitate sportiva de catre toate cluburile si asociatiile sportive din judet. Pina in acest moment, doar zece dintre echipele gorjene au reusit sa intre in posesia certificatului care le da dreptul sa joace in campionatul judetean. De asemenea, AJF Gorj trebuie sa se afilieze la Federatia Romana de Fotbal. In ultima saptamina a fost intocmita deja documentatia necesara, secretarul asociatiei, Daniel Baloi, fiind prezent ieri la FRF, pentru plata taxei de afiliere si depunerea actelor necesare.

(M.P.)

Exit mobile version