9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmicale cu croatii

Amicale cu croatii

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a disputat deja doua meciuri amicale in cantonamentul de la Opatia, din Croatia. In primul turneu international la care participa gorjenii, antrenorii echipei au deplasat un lot de 24 de jucatori. Simbata, formatia Pandurii a invins echipa Rieka Drazice (liga a treia croata), cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Dica, Arcanu, Vintilescu si Litoiu (din penalti). In acest meci, Cioara si Vintilescu s-au accidentat, fiind incerti pentru urmatoarele jocuri.

Apoi, formatia Pandurii a pierdut intilnirea cu Uljanic (formatie clasata pe locul secund in liga a doua), cu scorul de 1-0.

„Am avut multe ocazii de a inscrie, insa am ratat si cu poarta goala. Este si o urmare a faptului ca noi am efectuat mai mult pregatire fizica pina acum. Echipele de aici sint deja intr-o faza destul de avansata cu pregatirea, pentru ca incep campionatul peste zece zile“, a spus antrenorul Emil Sandoi. Tehnicianul gorjean a mai spus ca in Croatia sint in pregatiri si bucurestenii de la Inter Gaz, dar nu intentioneaza sa joace cu ei pentru ca acest lucru se poate face si in tara.

Pregatirea Pandurilor in Croatia va continua cu antrenamente fizice, dar si cu jocuri de verificare. Ieri dupa-amiaza, gorjenii au jucat cu Bihac din prima divizie a Bosniei, iar astazi urmeaza sa intilneasca o echipa din Ungariei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS