10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGica Popescu ar putea deveni unul dintre conducatorii Galatei

Gica Popescu ar putea deveni unul dintre conducatorii Galatei

Cotidianul Fanatik a scris in editia sa de ieri ca Gica Popescu ar putea deveni responsabilul sectiei de fotbal a clubului Galatasaray. Potrivit cotidianului turc, Ozkan Canaydin, membru in Consiliul Fondator al clubului Galatasaray si contracandidatul lui Mehmet Cansun la functia de presedinte al gruparii turce, i-a propus lui Gica Popescu aceasta functie. In prezent, postul de responsabil al sectiei de fotbal a clubului Galatasaray este ocupat de Abdurrahim Albayrak.

Alegerile pentru functia de presedinte al clubului din Istanbul vor avea loc pe 16 martie, in cadrul Adunarii Generale a gruparii turce. Popescu a confirmat ca a avut discutii in acest sens cu Faruk Suren, care este unul dintre sustinatorii lui Canaydin: „Nu am luat inca o decizie, dar as putea accepta aceasta oferta. In contractul meu cu Lecce se precizeaza ca pot sa plec oricind doresc de la clubul italian. In plus, nu am uitat bucataria turceasca, care este deosebita. La Istanbul, indiferent de dificultatea antrenamentelor pe care le efectuam, nu slabeam. De cind am venit la Lecce, am slabit 5-6 kilograme.“

Presa italiana a anuntat, la sfirsitul lunii ianuarie, ca Gica Popescu ar putea deveni antrenor-jucator al echipei Lecce, dupa demiterea lui Alberto Cavasin de la conducerea tehnica a acestei formatii. Potrivit ipotezelor avansate de mass-media din Italia, in cazul in care conducerea clubului Lecce nu ar fi putut angaja un antrenor experimentat, in locul lui Cavasin, tehnicianul care se ocupa de pregatirea echipei de tineret, Roberto Rizzo, ar fi fost numit in postul de antrenor al formatiei Lecce, urmind sa-l aiba ca asistent pe Popescu. Fundasul roman a afirmat insa ca nu este interesat de perspectiva detinerii unui post de antrenor-jucator la echipa italiana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS