14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv joaca astazi cu Vorskla Poltava

Extensiv joaca astazi cu Vorskla Poltava

Antrenorul Extensivului, Sorin Cirtu, a decis ieri sa le dea liber jucatorilor, mai ales ca terenul pe care s-a disputat amicalul de duminica, in compania celor de la Köy Hizmetleri, a fost destul de dificil. Daca Nita (cu entorsa) si Buca (a suferit un traumatism la antrenamentul de simbata) au fost menajati duminica, dupa meciul cu turcii din Hizmetleri, cistigat de olteni cu scorul de 3-0, mai multi jucatori, printre care Neagoe, Vancea si Musat, au fost pacientii doctorului Tapirdea.

Cum programul de ieri a fost unul lejer, Cirtu a decis sa-i duca pe jucatori in orasul Antalya – la vreo 12 kilometri de Lara – deplasarea nefiind insa obligatorie. Cine a vrut a ramas la hotelul Diamond, acestia fiind poate si cei mai cistigati pentru ca preturile din Antalya erau destul de piperate.

De astazi insa, craiovenii vor trece la fotbal si dupa-amiaza au programat un joc amical in compania ucrainenilor de la Vorskla Poltava. Miine ar urma sa jucam cel de-al treilea meci de verificare din cadrul turneului din Antalya, cu Metalurg Zaporoje, pe 16 februarie adversara ne-ar putea fi o echipa din Kazahstan, iar pe 18 februarie in program figureaza un amical cu rusii de la Lokomotiv Gita.

Se pare ca Sorin Cirtu este decis sa renunte la un meci stabilit pentru 21 februarie, el preferind ca in acea zi sa ajunga in tara, cu doua zile mai devreme decit fusese stabilit initial.

Aici, in Antalya, timpul nu a prea tinut cu noi si de duminica a inceput sa se mai raceasca. Ieri a plouat si ramine de vazut daca terenurile pe care se desfasoara antrenamentele si amicalele au avut de suferit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS