16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSS Tirgu Jiu se mentine pe primul loc

CSS Tirgu Jiu se mentine pe primul loc

Datorita desfasurarii in weekend-ul trecut a primei etape din cadrul Campionatelor Nationale de lupte, Sala Sporturilor a gazduit duminica doua meciuri de baschet. Federatia Romana de Baschet a aprobat disputarea meciurilor de seniori si juniori in aceeasi zi, pentru arbitraj fiind delegata aceeasi brigada care i-a avut in componenta pe tirgujianul Marius Vlaicu si pe craioveanul Catalin Ionescu.

Regalul baschetbalistic, la care au asistat peste 200 de spectatori, a fost deschis de juniorii pregatiti de antrenorul Gabriel Bekes. Echipa Clubului Sportiv Scolar din Tirgu Jiu a reusit o victorie, cu scorul de 86-77, in fata baschetbalistilor de la CSS LPS Pitesti. In ciuda victoriei clare a gazdelor, partida a fost totusi echilibrata, pitestenii dovedindu-se un adversar greu de trecut. In cele patru sferturi s-au inregistrat urmatoarele rezultate: 22-18, 17-26, 25-16 si 22-17. Pentru CSS Tirgu Jiu au inscris in acest meci: Alionescu – 26, Udroiu – 32, Becheru – 6, Ajwah – 8, Mihai Stoican – 13 si Barbuceanu – 1. Au mai evoluat pentru gorjeni: Teodorescu, Ivan si Marius Stoican.

Imediat dupa incheierea meciului de juniori, a fost programata si partida din cadrul Campionatului National de seniori – Divizia B dintre CSS Tirgu Jiu si Sporting Drobeta Turnu Severin. Gazdele au pornit cu o oarecare relaxare, avind in vedere si faptul ca in tur cistigasera destul de usor la Severin. In final victoria le-a revenit cu scorul de 85-61, pe seturi: 21-18, 13-11, 20-14 si 19-18. Principalii marcatori pentru CSS Tirgu Jiu au fost Toma Popescu – 10, Radu Tuta – 5, Iutalim – 7, Alionescu – 12, Merluta – 13, Popescu – 2, Berca – 13 si Raut – 19. Cu aceasta victorie, formatia gorjeana se mentine in fruntea clasamentului, antrenorul Gabriel Bekes considerind ca echipa sa are sanse reale de a se califica la turneul semifinal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS