12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlocea - audiat de FRF

Flocea – audiat de FRF

FRF s-a autosesizat in legatura cu incidentul produs marti de antrenorul Universitatii, Florin Marin, cind l-a bruscat pe ziaristul Cristi Stancescu, si a anuntat ca va lua masurile de rigoare. Antrenorul oltean va fi chemat la Comisia de Disciplina a FRF pentru a da explicatii despre acest caz.

Universitatea a disputat ieri o partida amicala, la cantonamentul din Lunca Jiului, in compania divizionarei C Gilortul Tirgu Carbunesti. Craiovenii au cistigat partida (care s-a jucat pe durata a doua reprize de cite 60 de minute) cu scorul de 2-1 (2-0), prin golurile marcate de Burca ’42, Grigorie ’48,respectiv Brotea ’77.

In prima repriza, Universitatea i-a avut in teren pe: Preda (Tudor) – Baldovin, Craciunescu, Vochin – Stoican, Grigorie, Burca, Balace, Frasineanu – Iacob, Barcauan. In partea secunda, „distributia“ craiovenilor a fost urmatoarea: Tudor (Neamtu) – Alexa, Burca, Rada – Dobre, Vigariu, Suleap, Rednic, Dragomir – Silvasan, Verdes.

Mihaita Plesan a fost exclus ieri din lotul Universitatii, oficialii clubului motivind ca a refuzat sa-si prelungeasca angajamentul, care ii expira in vara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS