10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii Drobetei vor sa continue

Juniorii Drobetei vor sa continue

Conform Legii sportului, pina pe 14 februarie cluburile si asociatiile sportive trebuie sa depuna documentele necesare pentru obtinerea certificatelor de identitate sportiva si, ulterior, reafilierea la federatiile de resort. In Mehedinti, o situatie deosebita se intilneste la FC Drobeta, clubul de care, indiferent de numele purtat de-alungul vremii, se leaga mai toate amintirile patimasilor suporteri severineni. Cei care raspund (oare mai raspund?) de destinele clubului plutesc, in continuare, pe un ocean de indecizie. Sau poate de altceva. Pina acum, nu s-a facut nimic pentru mentinerea clubului pe harta fotbalistica a tarii. Pentru ca, se stie, lipsa certificatelor de identitate sportive atrage dupa sine radierea de pe harta amintita.

Luni, autoritatile locale si-au manifestat disponibilitatea pentru o intilnire cu conducerea Drobetei. Pentru a se rupe pisica-n doua, cum se spune. Ceea ce nu s-a intimplat din… lipsa de acte. Si uite-asa, termenul-limita de… supravietuire a FC Drobeta se apropie ca funia de par. Pentru ca la FC Drobeta lucrurile se amesteca si acum, asa cum se intimpla, de fapt, de multa vreme. Se invoca lipsa banilor si chiar a unei echipe, pentru a incheia aceasta editie de campionat. Admitind ca este asa, ma intreb de ce inca nu s-a facut nimic pentru raminerea clubului in scripticele fotbalistice ale tarii.

Si in vreme ce oamenii mari se joaca de-a uite popa, nu e popa, copiii Drobetei vor sa continue. Ca de obicei, ei se afla intre vis si realitate, mereu depasiti de… atentia maturilor pusi in posturi de decizie. Juniorii, cadetii si antrenorii lor au uitat ca nu li s-a oferit nimic. Dar ei vor sa joace, mai ales ca juniorii republicani I se afla pe locul trei, fiind cea mai bine plasata echipa din judetul Mehedinti. Indecizia oamenilor mari le-a strecurat in suflete incertitudinea, pe care, avind in vedere virsta, nu stiu cum vor reusi sa o depaseasca. Ceea ce se intimpla la FC Drobeta e scandalos. Si daca nu este asa, stiti dumneavostra cum e!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS