16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJO de iarna incep simbata

JO de iarna incep simbata

Deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna va avea loc in acest week-end, in orasul american Salt Lake City. Aceasta ceremonie va fi transmisa in direct de TVR 2 in noaptea de vineri spre simbata, de la ora 3.55.

Mitt Romney, presedintele comitetului de organizare, a anuntat recent ca festivitatea din 8 februarie va fi un eveniment deosebit, in deschiderea careia vor cinta britanicul Sting si americanii Robbie Robertson si Rita Coolidge. Ceremonia va avea loc pe stadionul Rice-Eccles, in fata a peste 50.000 de spectatori si va fi urmarita de miliarde de telespectatori din lumea intreaga. Din motive de securitate, atit pentru participanti, cit si pentru presedintele George W.Bush, care se va afla in tribunele stadionului impreuna cu familia, pe durata desfasurarii spectacolului zborurile aeriene vor fi intrerupte.

Biletele la acest eveniment au fost epuizate de mult timp, in pofida costurilor destul de piperate, care au depasit 500 de dolari. Interesul spectatorilor a fost extrem de mare si pentru ceremonia de inchidere din 24 februarie, la care organizatorii au anuntat participarea unor mari artisti precum Bon Jovi, N’SYNC, Christina Aguilera, Charlotte Church.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS