11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Stiri diverse

Cioroianu isi pregateste elevii la Govora

UFC Electro, in cantonament

Divizionara C UFC Electro a plecat ieri-dimineata spre Govora, acolo unde antrenorul Florin Cioroianu intentioneaza sa stea cel putin opt zile. Delegatia craioveana va fi cazata la hotelul Parc.

Lotul care a facut deplasarea este urmatorul: Rizan, Predincea, Poenaru – Dina, Rotaru, D. Popescu, S. Zamfir, Boboc, Mihalache, Stanciulescu, Nicola, R. Nicu, Musat, G. Oprea, V. Oprea, Zaharia I, Vilsan, Preda, Vilau, F. Serban, Dumitrica, Voicu si Zaharia II. Din lotul anuntat ieri lipseste Lucian Tilihoi, acesta urmind sa evolueze la echipa de tineret a Universitatii.

• Daniel BISTRICEANU

Comisia Tehnica a AJF Dolj s-a apucat de treaba

Pregatirea echipelor va fi supervizata

Comisia Tehnica a AJF Dolj, condusa de Constantin Anghel, s-a intrunit ieri pentru a pune la punct ultimele detalii ale noului statut al antrenorilor de fotbal. In perioada urmatoare, membrii comisiei vor superviza programul de pregatire precompetitionala al divizionarelor D doljene, dar si al echipelor fruntase din Categoria Elita. In acest sens, fiecare membru al comisiei se va deplasa in cantonamentele montane ale formatiilor din primul esalon doljean.

Din returul acestui campionat, sanctiunile tehnicienilor vor fi date de catre Subcomisia de Disciplina din cadrul Comisiei Tehnice. Pina acum, antrenorii erau judecati de catre Comisia de Disciplina. La consfatuirea tehnicienilor doljeni, care se va organiza pe 11 martie, din partea FRF va fi prezent Mircea Radulescu, directorul Scolii Nationale de Antrenori.

• Marian SANIA

Ghionea va juca la Sahtior Donetk

Fundasul echipei Otelul Galati, Sorin Ghionea, este asteptat sa soseasca miine la Donetk, pentru a efectua vizita medicala in vederea semnarii unui contract cu gruparea ucraineana Sahtior. Responsabilii cluburilor Otelul Galati si Sahtior Donetk au ajuns la o intelegere privind transferul lui Ghionea. Pe site-ul ukraineansoccer.com se noteaza ca fotbalistul roman, in virsta de 22 de ani, va constitui una dintre cele mai importante achizitii din anul 2002 ale clubului din Donetk. „Daca Ghionea va trece cu bine de examenul medical, ceea ce este foarte probabil sa se intimple, nu vor exista dificultati in perfectarea transferului sau la Sahtior“, se precizeaza in stirea difuzata de ukraineansoccer.com.

Turneul international de box de la Belgrad

i medalii de aur pentru romani

Pugilistii romani au cistigat duminica trei medalii de aur si trei de argint in cadrul turneului international de la Belgrad. Adrian Nascu l-a invins la puncte, in finala categoriei 60 kg, pe compatriotul sau Stelian Bughiata, in timp ce Marian Simion a cistigat, prin abandon in runda a doua, meciul cu bosniacul Nermia Basovici, din finala categoriei 71 kg. Lucian Bute a cucerit a treia medalie de aur pentru delegatia Romaniei, la categoria 75 kg, in urma victoriei obtinute la puncte, in fata croatului Baria Taverici. In finala categoriei de 67 kg din turneul de la Belgrad, Dorel Simion a cedat, la puncte, in fata pugilistului Vitalie Grusac, din Republica Moldova, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Sydney, din anul 2000. Stefan Balint s-a clasat pe locul al doilea la categoria 81 kg, fiind invins, la puncte, in finala, de rusul Mikhail Gala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS