16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportU Pro Volei spera intr-o noua victorie

U Pro Volei spera intr-o noua victorie

In cadrul etapei a treia din Divizia A de volei masculin, U Pro Volei Craiova va intilni acasa echipa Universitatea Baia Mare. Meciul va avea loc astazi, de la ora 16.00, in Sala Sporturilor din Craiova. Voleibalistii craioveni au un program incarcat pentru ca, dupa aceasta etapa, vor face deplasarea la Tulcea, unde vor disputa miercuri mansa a doua din Cupa Romaniei.

In privinta meciului cu Baia Mare, jucatorii olteni sint increzatori, desi se confrunta cu probleme de lot. Despre acest lucru, antrenorul secund al U Pro Volei, Dan Pascu, a spus: „Universitatea Baia Mare e o echipa in reconstructie, cu jucatori tineri. Are in componenta lotului un jucator de valoare. Este vorba de Sorin Pop, care a evoluat la Dinamo in turul campionatului. Despre echipa noastra pot spune ca se confrunta cu probleme destul de grave din cauza accidentarii lui Fabian Birau. Sintem nevoiti sa facem schimbari de posturi, pe care le vom exersa practic in meciul cu Baia Mare, pentru a putea aborda confruntarea cu Tulcea intr-o nota de siguranta mai mare“.

Echipa probabila a U Pro Volei va fi: Stancu, Harabagiu, Chitigoi, Olteanu, Parpala, Lica. Libero: Ilie. Mai mult ca sigur, va evolua si Radulescu. Arbitrii acestui meci vor fi Stoica si Serban, din Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS