6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOficialii Universitatii se contrazic

Oficialii Universitatii se contrazic

Florin Marin este din vara anului trecut si manager general, asa incit deciziile de la FC Universitatea trec (sau, ma rog, ar trebui) si prin „filtrul“ Domniei sale. Presa a consemnat informatia potrivit careia Vrajitoarea ar reveni la Universitatea inca din acest retur, desi imprumutul lui la Gloria Bistrita este pina la vara, informatie bazata pe declaratia actionarului Netoiu. Presedintele Jean Padureanu spunea insa ca exista si alte oferte pentru Bogdan – din Franta si Ungaria – si doar in ultima instanta ar putea ajunge la Craiova. In timp ce jucatorul se afla in probe de joc si negocieri in Franta, la o echipa din liga a doua, antrenorul-manager Florin Marin a spus: „Cum Vrajitoarea nu mai este dorit de Gloria Bistrita, noi il asteptam acum la Universitatea. Se poarta tratative cu Gloria Bistrita pentru revenirea lui Vrajitoarea din acest retur (sublinierea noastra). Sper ca in aceasta saptamina (adica acum – n.r.) sa apara si el la echipa si sa se integreze in programul de pregatire al Universitatii“. Iar purtatorul de cuvint al clubului Universitatea a repetat zilele acestea acelasi raspuns: „Se fac demersuri pentru a-i transfera din acest retur pe Frasineanu si Vrajitoarea“.

Citesc insa ieri o declaratie a presedintelui Viorel Ilinca despre Vrajitoarea: „Nu stiu cine a lansat zvonul ca vine Vrajitoarea la Craiova, pentru ca este total nefondat. As putea spune, glumind putin, ca totul a fost o vrajeala…“. Si oficialul oltean explica ca in baza noilor reglementari, Vrajitoarea nu are, legal, cum sa ajunga acum la Universitatea: „Jucatorul a fost legitimat deja la trei echipe, venind de la Rocar la Universitatea si apoi plecind la Gloria Bistrita. Deci el nu are cum sa ajunga, pina in vara, in Banie“.

Domnule presedinte, cine a produs aceasta vrajeala? Gigi Netoiu este inca actionarul Universitatii, iar Florin Marin si Cristinel Prodescu sint angajatii clubului FC Universitatea si au facut declaratiile despre Vrajitoarea in calitate de persoane oficiale. Comentariile sint de prisos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS