21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAbel Xavier negociaza cu Liverpool

Abel Xavier negociaza cu Liverpool

Fundasul portughez al echipei Everton, Abel Xavier, a ajuns la un acord cu responsabilii clubului Liverpool in vederea unui transfer la aceasta grupare si urmeaza sa fie supus vizitei medicale. Valoarea transferului fundasului portughez se ridica la 750.000 de lire sterline. Un purtator de cuvint al echipei Liverpool a confirmat ca Xavier a discutat cu responsabilii clubului un posibil transfer.

Abel Xavier a fost pus pe lista de transferuri a clubului Everton de catre managerul gruparii, Walter Smith, deoarece jucatorul a refuzat sa-si prelungeasca contractul. „Nu am ajuns la nici un acord cu Abel in vederea semnarii unui nou contract. Negocierile au fost intrerupte recent si jucatorul a fost pus pe lista de transferuri. Abel Xavier se poate transfera la alta echipa imediat“, a spus Smith.

Responsabilii clubului Liverpool doresc ca acordul sa fie semnat cit mai repede posibil, pentru ca Xavier sa poate fi inscris pentru Liga Campionilor. Abel Xavier a fost transferat la Everton in 1999 de la formatia PSV Eindhoven.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS