12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportU Pro Volei Craiova a inceput cu dreptul

U Pro Volei Craiova a inceput cu dreptul

In primul meci al returului, oltenii au invins-o cu 3-0 pe „U“ Bacau

In Sala Sporturilor din Craiova s-a desfasurat simbata prima etapa din cadrul returului Diviziei A la volei masculin. Echipa U Pro Volei Craiova a intilnit formatia „U“ Bacau si a cistigat acest meci cu scorul de 3-0 (14, 15, 18). Aceasta partida a fost prima intilnire dintre cele doua echipe in care craiovenii au reusit sa domine si sa se impuna clar in fata bacauanilor.

Antrenorul U Pro Volei, Petrica Stancu, a spus despre meciul de simbata: „Nu a fost o partida sectaculoasa, ci una pe care am vrut sa o pastram intr-o nota de siguranta pentru noi, din primul pina in ultimul set. Nu imi sta in obicei sa remarc vreun jucator, dar de data aceasta am fost incintat de jocul lui Cristian Chitigoi, in ciuda incarcaturii psihice pe care o avea in urma discutiilor referitoare la tatal sau. Cautam in acelasi timp o reasezare cit mai buna a echipei in teren, pentru meciurile viitoare.“

U Pro Volei: S. Stancu, N. Harabagiu, C. Chitigoi, B. Olteanu, F. Birau, R. Parpala. Libero: Gh. Ilie. A mai jucat L. Lica.

„U“ Bacau: Mihai, Hutuleac, Popescu, Robu, Zamfir, Macovei. Libero: Barna. Au mai jucat Alexe si Cristea.

Mentionam ca, in cadrul unei sedinte a FRV, au fost stabilite colectivele de antrenori pentru echipele reprezentative ale Romaniei. Astfel, pe linga Danut Pascu, numit antrenor secund la nationala de seniori, la senioare a fost numit secund Petrica Stancu, actualul antrenor principal la U Pro Volei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS