12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManta merge in cantonamentul Universitatii

Manta merge in cantonamentul Universitatii

Stoican, Grigorie si Silvasan se vor pregati in Portugalia, respectiv Italia

Absenta lui Petrus Manta in prima zi a pregatirilor Universitatii a dat nastere multor speculatii. Cum la ora aceea oltenii se aflau in „silenzio stampa“, mass-media au publicat si informatii inexacte (ca de exemplu: „atacantul Manta a fost imposibil de contactat de oficialii clubului pentru a-si expune motivele ce l-au impiedicat sa vina la Craiova“). Apoi, lucrurile s-au lamurit, Petrus raminind in Bucuresti pentru unele investigatii medicale amanuntite deoarece a acuzat, la inceputul acestui an, dureri de cap asociate cu o stare generala nefireasca (varsaturi, greturi, temperatura). Si a aparut bomba in presa: Manta este in pericol de moarte! S-a scris ca i s-ar fi descoperit un chist, un fel de punga de apa pe creier si ca este necesara o operatie.

Oltenii au ajuns la hotelul din Bazna fara Petrus Manta, ramas in Bucuresti si care a continuat sa se indoape cu vitamine, dupa cum a declarat chiar el in presa. Zilele trecute, antrenorul Florin Marin ne-a explicat ca Manta se va prezenta la pregatiri cu Universitatea: „Ultimele investigatii medicale au aratat ca el are acel chist din nastere. Se va prezenta la sfirsitul acestei saptamini in pregatiri, dar va efectua un program diferentiat.“ Ieri-dimineata, Petrus Manta a fost din nou la un control medical.

Atacantul Universitatii a precizat: „Astazi (ieri – n.r.) am mai efectuat o analiza si apoi plec in cantonamentul Universitatii. Dupa toate probabilitatile, la inceputul saptaminii viitoare voi ajunge in Bazna, cred ca luni. Toate analizele din ultima perioada au iesit bine. Gata, am terminat-o, totul este clarificat. Am un chist din nastere si care nu ma afecteaza cu nimic in activitatea mea de fotbalist. Urmez acum un tratament cu bioenergie. Acest chist se va retrage. Totul va reintra din nou in normalitate, adica nu am o situatie speciala – cum ziceti. Am acest chist, repet, din nastere, am jucat fotbal si nu s-a intimplat nimic. Asadar, voi continua sa-mi vad de treaba ca si cum nimic nu s-a intimplat. Sigur, ca voi efectua pregatirea diferentiat, avind in vedere absenta mea motivata de la antrenamentele colegilor. Altfel, cred ca in acest retur ne este la indemina indeplinirea obiectivului“.

De astazi, Florin Marin nu-i mai are in pregatiri pe Flavius Stoican, Stefan Grigorie si Cristian Silvasan, cei trei olteni prezentindu-se la convocarile loturilor nationale B, respectiv de tineret, cele doua selectionate urmind sa plece la stagii de pregatire si jocuri amicale in Portugalia (lotul B) si Italia (tineretul). Dragomir se pregateste cu Universitatea, el asteptind o decizie a rusilor in privinta unui eventual transfer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS