10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFrasineanu la Universitatea?

Frasineanu la Universitatea?

In aceasta perioada, conducatorii Universitatii intentioneaza intarirea lotului echipei alb-albastre cu citiva jucatori cu experienta. In acest sens, unul dintre fotbalistii care ar putea poposi in ograda gruparii din Banie ar putea fi fundasul Cornel Frasineanu. Acesta a parasit clubul oltean in urma cu doi ani, imbracind o perioada tricoul formatiei Rapid, insa ulterior s-a transferat la o formatie din prima liga israeliana, unde activeaza si in prezent. Negocierile cu jucatorul ar fi demarat, insa, deocamdata, nu s-a perfectat nimic.

Legitimarea lui Pavel Badea la Universitatea pare sa nu mai fie de actualitate. Antrenorul Florin Marin a spus aseara tirziu ca Badea este un jucator valoros, insa lotul Universitatii are destui mijlocasi, asa ca nu ii poate garanta acestuia un post de titular.

Contactat telefonic aseara, Badea a spus ca nu a primit nici un telefon de la oficialii Universitatii in legatura cu eventualul sau transfer la gruparea alb-albastra. In aceste conditii, se pare ca „Badita“ va semna in curind un contract de joc cu FC Extensiv, echipa cu care se antreneaza de citeva zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS