10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChitigoi nu mai are voie sa antreneze

Chitigoi nu mai are voie sa antreneze

Comisia de disciplina a Federatiei Romane de Volei a decis ieri suspendarea pe termen nelimitat a tehnicianului Constantin Chitigoi de la conducerea loturilor nationale si i-a interzis sa mai activeze ca antrenor, pe o perioada de doi ani, la echipe din Divizia A sau B, deoarece a afectat imaginea federatiei si a echipei nationale. Fostul tehnician al reprezentativei masculine, in prezent antrenor la U Pro Volei Craiova, Constantin Chitigoi, a spus ca nationala Romaniei a pierdut in fata echipei Bulgariei, in cadrul turneului de calificare la CM 2001, ca urmare a unui aranjament intre cele doua federatii. Ulterior, Chitigoi a revenit asupra declaratiilor, precizind ca a facut aceste afirmatii intr-un moment de cadere psihica.

La conferinta organizata ieri la clubul Atlantis, conducatorii de la U Pro Volei Craiova au spus ca respecta decizia FRV privind suspendarea antrenorului Chitigoi si ca o vor pune in practica cind le va fi comunicata oficial. In acest retur, U Pro Volei isi va disputa partidele oficiale de pe propriul teren in Sala Sporturilor din Banie. Iulica Baloi, presedintele Fundatiei U Pro Volei, a spus: „Returul va fi mai greu decit prima parte a sezonului, deoarece vom juca acasa cu echipele Petrom Ploiesti si Deltacons Tulcea. Obiectivele echipei ramin aceleasi: cistigarea campionatului si a Cupei Romaniei. Am legitimat doi jucatori noi, Gh. Ilie si M. Radulescu, care ne sint de un real folos.“ Danut Pascu a fost confirmat oficial ca antrenor secund la reprezentativa masculina.

In meciul de astazi, cu „U“ Bacau, din cadrul primei etape a returului, U Pro Volei va fi condusa de antrenorii Petrica Stancu si Danut Pascu. Meciul se va disputa in Sala Sporturilor din Banie, de la ora 17.00. Echipa olteana spera sa cistige partida cu „U“ Bacau pentru a debuta cu dreptul in returul campionatului. Acest lucru este necesar pentru pastrarea sanselor voleibalistilor craioveni de a cistiga campionatul anul acesta. Formatia probabila a oltenilor : S. Stancu, C. Chitigoi, R. Parpala, B. Olteanu, F. Birau, L. Lica. Libero: I. Gheorghe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS