Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

Netoiu s-a interesat de Badea / Actionarul Netoiu l-a contactat ieri dupa-amiaza pe Pavel Badea, propunindu-i sa evolueze in actualul retur la Universitatea. Badea, liber de contract in prezent, s-a aratat incintat de oferta, dar Netoiu i-a comunicat faptul ca o decizie finala se va lua dupa o discutie cu antrenorul manager Florin Marin. N-ar fi exclus ca zilele acestea Badea sa ajunga la Bazna, unde se pregateste Universitatea.

(I.J.)

MITROVICI REFUZA NATIONALA BOSNIEI / Atacantul formatiei FC National, Slavisa Mitrovici, a spus ieri ca refuza sa raspunda convocarii la echipa nationala a Bosniei-Hertegovina, desi la clubul bancar a sosit o adresa oficiala din partea Federatiei bosniace prin care se solicita ca jucatorul sa fie lasat sa se prezinte la actiunile acestei reprezentative. Mitrovici (24 de ani), care are nationalitate sirba, a spus ca i-ar fi placut sa joace in echipa nationala a Iugoslaviei. „In Bosnia treburile sint mult politizate, asa ca nu vreau sa joc acolo. In citeva zile imi voi depune cerere de obtinere a cetateniei romane, pe care sper sa o primesc in maximum trei luni si apoi doresc sa fiu convocat la reprezentativa Romaniei“, a precizat Mitrovici. Prima actiune a reprezentativei Bosniei-Hertegovina este, conform site-ului FIFA, pe 17 aprilie, cind este programat un meci amical cu Croatia, in deplasare.

CERNAT A PUNCTAT PENTRU DINAMO KIEV / Mijlocasul roman Florin Cernat a marcat miercuri un gol in partida amicala pe care echipa sa, Dinamo Kiev, a cistigat-o, cu scorul de 3-2, in fata formatiei Poliraftehnica. Cernat a deschis scorul, in minutul noua, din penalti. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Katkevici ’36 si Serebenikov ’44. Cernat a jucat pe parcursul primei reprize, la fel ca si mijlocasul Tiberiu Ghioane. Intr-un alt meci amical, echipa a doua a clubului Dinamo Kiev a pierdut, cu scorul de 2-3, in fata formatiei a doua a gruparii Poliraftehnica. La Dinamo Kiev a evoluat si mijlocasul roman Cristian Ciubotariu, care a marcat golul de 2-2, in minutul 69. Fotbalistul Sportului Studentesc, care se afla in probe la echipa ucraineana, a evoluat pina in minutul 77, cind a fost inlocuit cu Brovkin.

(D.B.)

FOTBAL IN SALA / Simbata si duminica, in Sala Sporturilor din Banie, se va disputa o noua etapa din cadrul campionatului municipal de fotbal in sala. Iata programul partidelor: simbata: Promat – Niva (ora 18.00), Ultras – Lido (ora 18.45); duminica: Emerald – Soldep (ora 14.00), Metal Lemn – Team Spirit (ora 14.45), Juventus – Marlorex (ora 15.30), NGD – Promat (ora ora 16.15), Loto – Topway (ora 17.00), Prietenia – Venus Eforie (ora 17.45).

(M.S.)

CUPA LICEELOR / La sfirsitul acestei saptamini, in Sala Sporturilor din Craiova, se va disputa Cupa Liceelor la fotbal, competitie organizata de AJF Dolj si AS Fair-Play. Simbata se vor disputa urmatoarele meciuri: Electroputere – Anghel Saligny (ora 9.15), Energetic – CFR (ora 10.00), ICM 3 – C. Brincusi (ora 10.45), Carol I – T. Demetrescu (ora 11.30), Traian Vuia – Odobleja (ora 12.15), Scoala Speciala – Gh. Chitu (ora 13.00), Constructii Civile – Transporturi Auto (ora 13.45), ICM 2 – ICM 1 (ora 14.30). Duminica se vor disputa sferturile de finala ale competitiei.

(M.S.)

RAVANELLI NU VREA SA DEVINA ANTRENOR / Atacantul italian al formatiei Derby County, Fabrizio Ravanelli, a refuzat oferta de a deveni antrenor-jucator al acestei echipe, care risca sa retrogradeze in divizia secunda a campionatului Angliei. „Doresc sa joc fotbal. Ma simt in forma si vreau sa marchez cit mai multe goluri pentru formatia Derby County. Consider ca in acest moment nu-mi pot asuma responsabilitatea de a deveni antrenor-jucator. Vreau sa ajut echipa sa se mentina in Premier League de pe teren“, a spus Ravanelli. Atacantul italian a facut aceste declaratii dupa ce antrenorul echipei Derby County, Colin Todd, care l-a inlocuit in aceasta functie pe Jim Smith in luna octombrie 2001, a fost demis. Interimatul este asigurat in prezent de tehnicianul formatiei de tineret, Billy McEwan. Ravanelli, de 34 de ani, a mai evoluat, de-a lungul carierei, la formatiile Olympique Marseille si Lazio Roma.

(M.S.)

MODIFICARI IN TENIS / Comitetul care coordoneaza organizarea turneelor de Grand Slam se va reuni, saptamina viitoare, la Melbourne, pentru dezbateri privind o eventuala modificare a regulii potrivit careia partidele pot fi intrerupte daca unul dintre jucatori solicita ingrijiri medicale, a anuntat supervizorul Internationalelor de tenis ale Australiei, Bill Babcock. Aceasta dezbatere a fost programata ca urmare a unei controverse aparute in legatura cu meciul cistigat de tenismanul spaniol Alberto Martin in fata australianului Lleyton Hewitt, in primul tur al turneului de la Melbourne.

Exit mobile version