Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

PATRU JUCATORI NOI LA ELECTRO / Dupa ce Gigi Netoiu a desfiintat formatia Rocar, patru dintre jucatorii olteni imprumutati fostei grupari din Berceni au hotarit sa se transfere la UFC Electro. Este vorba despre L. Tilihoi, Preda, Stancuta si Nicola, care ieri au participat la antrenamentul condus de tehnicianul din Valea Rosie, Florin Cioroianu.

(M.S.)

TRATATIVE PENTRU CHIVU / Atacantul Sorinel Chivu, golgheterul divizionarei C Pan Group Armata, este curtat de Rulmentul Alexandria, echipa angrenata in lupta pentru promovarea in Divizia B. Oficialii clubului teleormanean au negociat ieri, in Banie, cu omologii lor olteni transferul lui Chivu, insa nu au ajuns la nici o intelegere. Din cite am inteles, tratativele se vor relua saptamina viitoare. Conducatorii de la Rulmentul Alexandria i-ar fi dorit in lot pe Raicea si Pantelimon, insa au renuntat la achizitionarea acestora. La antrenamentul de ieri al echipei din Valea Fetii a participat si un jucator nou, Preda, care a activat in sezonul trecut la divizionara D CFR Marfa Craiova.

(M.S.)

GRIGORIE SI SILVASAN – LA LOTUL DE TINERET / Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Ion Moldovan, a anuntat ieri lotul pentru turneul din Italia, care este programat in perioada 20-30 ianuarie. Cei 20 de jucatori convocati sint: Curca (Farul), Hutan (UTA), Balasa (FC Brasov), Galamaz, Musteata, Chihaia, Lazar (toti Sportul Studentesc), Tamas (Tractorul Brasov), Vatavu, Vajda, V. Munteanu, Zicu, Baltoi (toti Dinamo), Olah (FC National), Stancu (Astra), Cotan (FC Bihor), Grigorie, Silvasan (ambii „U“ Craiova), Cr. Tudor (Gloria Bistrita), Tanasa (FC Arges).

(M.S.)

VOLEI / Sala Sporturilor din Banie a gazduit aseara partida amicala dintre formatiile masculine U Pro Volei Craiova si Electrocarbon Slatina. Dupa un joc antrenant, voleibalistii craioveni au cistigat cu scorul de 3-2. Antrenorul manager Constantin Chitigoi a utilizat urmatoarea formula de echipa: Stancu, Chitigoi, Parpala, Olteanu, Birau, Lica. Libero: I. Gheorghe. De remarcat ca la formatia slatineana a evoluat Adrian Briscan, care a fost pina nu demult la U Pro Volei Craiova. Briscan a fost imprumutat pina in vara la Electrocarbon.

(C.S.)

Exit mobile version