10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPanc va reveni la Extensiv

Panc va reveni la Extensiv

Lotul divizionarei B din Parcul „Romanescu“ efectueaza in aceasta saptamina doua sedinte de pregatire zilnic, care se desfasoara pe propria baza sportiva. Ultimele antrenamente in Banie vor avea loc simbata, iar duminica dimineata delegatia Extensivului va pleca spre Poiana Brasov, locul primei perioade de pregatire montana, unde oltenii se vor antrena o saptamina. Apoi, de la Poiana, oltenii vor pleca spre Sfintu Gheorghe pentru cel de-al doilea stagiu montan.

Daca fundasul Valeriu Mieila se antreneaza in continuare sub comanda lui Sorin Cirtu, el neprimind pina in prezent nici un semnal de la conducatorii clubului rus Uralan Vladikavkaz, un alt jucator oltean ar putea reveni astazi la gruparea olteana. Este vorba despre Mihai Panc, care a sustinut probe de joc la echipa rusa Spartak Moscova. Formatia antrenata de Oleg Romantev a cistigat saptamina trecuta turneul amical din Antalya, la care a mai participat, printre alte echipe cunoscute ale Europei, si Galatasaray. Rusii vor parasi astazi Turcia si se vor indrepta spre Moscova, iar Panc ar putea ajunge in Banie. Daca pe stelistul Lincar moscovitii au hotarit deja sa-l transfere, pe fundasul Extensivului il vor mai tine sub observatie o perioada, urmind sa-l mai cheme pentru citeva meciuri amicale. In privinta lui Mieila, se pare ca el ar pleca totusi in Rusia spre sfirsitul acestei luni. In caz contrar, va evolua in continuare pentru Extensiv.

Pavel Badea nu primise pina aseara nici un raspuns din partea impresarului japonez care ii cauta o echipa in Tara Soarelui Rasare. Mijlocasul oltean a spus ca astazi mai are unele probleme personale de rezolvat, iar miine va reveni la antrenamentele gruparii din Parcul „Romanescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS