10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele gorjene isi schimba antrenorii

Echipele gorjene isi schimba antrenorii

Cel de-al patrulea antrenor care va pregati echipa din Novaci in actualul sezon competitional este tirgujianul Cornel Tigveanu. Acesta este profesor la Liceul cu program Sportiv din Tirgu Jiu, iar in ultimul an a fost antrenor al divizionarei C Petrolul Ticleni. Ticveanu l-a inlocuit in functia de antrenor principal la Paringul pe Mihail Marian, care a revenit de luni la Gilortul Tirgu Carbunesti.

In turul campionatului, echipa patronata de omul de afaceri Relu Stefanoiu a mai fost antrenata de constanteanul Gabriel Zahiu si de petrosaneanul Dan Huza, care este si jucator la Novaci. In ceea ce il priveste pe Huza, patronul novacean a spus ca liberoul este inca sub contract cu echipa sa si ca nu se pune probleme revenirii acestuia la Pandurii. Relu Stefanoiu a mai precizat ca l-a cedat la Petrolul Moinesti pe virful de atac Noata si ca a revenit la Paringul si fostul pandurist Nelus Morosanu. In ceea ce priveste pregatirea de iarna, reunirea lotului echipei din Novaci este programata pentru 23 ianuarie.

Petrolul Ticleni va fi antrenata in returul campionatului de fostul antrenor de la Minerul Motru, Marcel Ploaie, cel care s-a ocupat de mineri in urma cu un sezon. In schimb, la Minerul Motru se poate spune ca exista o oarecare stabilitate, aici pregatirea lotului revenindu-i aceluiasi antrenor ca si in tur, Gigi Boruga. Singura formatie gorjeana care da dovada de stabilitate la acest capitol al tehnicienilor este Petrolul Stoina, echipa care este antrenata si in acest sezon de acelasi Dumitru Baluta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS