5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZinedine Zidane tine dieta

Zinedine Zidane tine dieta

Mijlocasul francez al echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, urmeaza un regim alimentar special, pentru a-si mentine greutatea corporala. Meniul jucatorului francez este compus din legume, peste si, ca bauturi, din apa si sucuri de fructe, in cantitati nelimitate.

„Zidane este preocupat de silueta sa. Vedeta franceza a decis sa urmeze un regim alimentar pentru a nu lua in greutate. Nu s-ar putea spune ca a devenit un vegetarian, dar a inceput sa fie mai atent la ce maninca, evitind mai ales preparatele bogate in grasimi. De asemenea, a renuntat complet la bauturile alcoolice. Isi refuza pina si o bere, din cind in cind“, a notat cotidianul iberic Marca. Cotidianul citat precizeaza ca Zidane nu a renuntat totusi la felul sau de mincare preferat, pastele pregatite in stil italian.

Fotbalistul francez a decis sa-si revizuiasca meniul deoarece a observat ca, inca de cind era copil, avea tendinta sa se ingrase rapid. „Dat fiind ca jucatorul francez este destul de corpolent, citeva kilograme in plus i-ar deteriora cu totul alura de sportiv. Dupa sarbatorile de iarna, Zidane s-a ingrasat citeva kilograme si i-au fost necesare doua saptamini de antrenamente pentru a scapa de ele“, se mentioneaza in articolul aparut in Marca.

Publicatia citata estimeaza ca Zidane a avut evolutii foarte bune in ultimele partide disputate alaturi de formatia madrilena, deoarece a reusit sa-si pastreze conditia fizica. „Medicii clubului Real Madrid recunosc ca Zidane are in prezent greutatea ideala. Acesta este secretul lui «Zizou». Iar jucatorul francez este constient de acest secret si stie ca nu trebuie, cu nici un chip, sa se ingrase“, se subliniaza in materialul publicat de Marca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS