21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii s-au cautat la doctor

Oltenii s-au cautat la doctor

Intrati devreme in „circuit“ – cam pe la 7.45 – jucatorii Universitatii Craiova au fost supusi ieri unor minutioase controale la Centrul National de Medicina Sportiva. Nu s-au depistat probleme deosebite, iar unii dintre jucatori au avut chiar sub greutatea normala!

Atacantul Petrus Manta, caruia i s-a descoperit un chist pe creier, nu a fost la vizita medicala, el efectuind ieri-dimineata un control la Spitalul Militar din Bucuresti. „Manta va urma un tratament de trei saptamini si, in cazul in care chistul dispare, el va fi apt de efort, iar in caz contrar va urma un alt tratament“, a spus antrenorul Florin Marin. El a precizat ca starea lui Manta nu este grava si ca spera ca peste trei saptamini sa-l aiba la dispozitie. Tehnicianul Universitatii a precizat ca Dragomir este in probe la formatia rusa Uralan Vladikavkaz, care se afla in pregatire in Turcia. Marin a precizat ca Dragomir ar fi trebuit sa-l sune duminica seara, sa-l anunte care este situatia, dar nu a mai facut-o. „Probabil nu s-a decis inca nimic si, daca transferul nu va fi perfectat, Dragomir va reveni la Universitatea“, a spus Marin. Un alt jucator absent a fost Calin, pe care antrenorul craiovean l-a trecut pe lista de transferari. Calin va pleca in Italia pentru a-si cauta echipa.

Jucatorii craioveni au plecat de la Bucuresti direct la Bazna, unde vor sta in cantonament pina pe 28 ianuarie, urmind ca intre 12 si 26 februarie sa efectueze un turneu in Cipru. Tehnicianul oltean a spus ca va testa citiva jucatori tineri ai Universitatii, care sint imprumutati la alte echipe. El a precizat ca de la reluarea pregatirilor si in cursul stagiului de la Bazna au fost necesare cheltuieli de un miliard de lei. Participarea la turneul din Cipru costa gruparea craioveana 60.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS