Acasă Sport Malaele nu a venit nici ieri

Malaele nu a venit nici ieri

La antrenamentul de ieri dupa-amiaza al divizionarei B FC Extensiv nu s-a prezentat mijlocasul Lucian Malaele, desi oficialii clubului a declarat ca jucatorul si-a incasat toate drepturile financiare si chiar bani in avans. In schimb, sub comanda lui Cirtu s-a antrenat mijlocasul Georgescu, care a mai activat, cu citiva ani in urma, la Electro. Acesta a suferit o grava accidentare, iar acum incearca sa revina in forta la o echipa din esalonul secund.

Absent de la primele sedinte de pregatire ale Extensivului din acest an, fundasul Mihai Panc ar fi plecat ieri sa sustina probe de joc la formatia rusa Spartak Moscova, una dintre cele mai titrate grupari din estul Europei. Gruparea moscovita este de citeva zile in Antalya, unde participa la un turneu de jocuri amicale, dotat cu trofeul „Efes Cup“, alaturi de Galatasaray, Werden Bremen, Sturm Graz, IFK Göteborg si Fenerbahce Istanbul. Nu ar fi exclus sa il vedem vineri seara pe Mihai Panc evoluind pentru noua sa echipa in confruntarea cu Werden Bremen, meciul fiind transmis in direct de canalul Eurosport, care televizeaza toate intilnirile din cadrul „Efes Cup“.

Catalin Ristea se afla deja in probe la echipa ucraineana Metalurg Zaporoje, iar un alt jucator al Extensivului ar putea ajunge in zilele urmatoare in Ucraina. Este vorba despre fundasul central Valeriu Mieila, care, pina va primi un semnal de la conducatorii clubului Metalurg Donetk, se pregateste sub comanda tehnicianului Sorin Cirtu. Mieila va pleca pina la sfirsitul saptaminii spre Ucraina, pentru a sustine probe de joc.

Exit mobile version