Acasă Sport SCCF Gioroc vrea sa revina acolo unde ii este locul

SCCF Gioroc vrea sa revina acolo unde ii este locul

La finalul turului, pe primul loc al seriei a doua a campionatului Categoriei Elita Dolj s-a clasat echipa SCCF Gioroc, care le-a devansat pe Tricolor Sadova (la doua puncte diferenta) si Viitorul Cosoveni (la cinci puncte diferenta). SCCF Gioroc a mai evoluat in urma cu doua sezoane in primul esalon al fotbalului doljean, iar in acest an si-a propus sa revina acolo unde ii este de fapt locul. SCCF Gioroc este antrenata de Marian Dinu (39 de ani) si de Gica Barbu (33 de ani), care sint si jucatori activi. Gica Barbu, fostul portar al echipelor Electro si FC Drobeta, considera ca SCCF Gioroc are sanse mari sa promoveze: „Avem un lot valoros, dar si conditii bune de pregatire asigurate de firma craioveana SCCF, cea care ne sponsorizeaza. De fapt, SCCF a angajat citiva jucatori, dar suporta si toate cheltuielile necesare desfasurarii activitatii echipei. Daca ar fi sa analizez evolutia echipei in turul campionatului as putea spune ca a fost foarte buna. Vrem sa ne mentinem pe aceeasi linie si la finalul campionatului sa ne realizam obiectivul. Sint multumit de evolutia echipei si de randamentul jucatorilor. Contracandidatele noastre in lupta pentru promovare sint Tricolor Sadova si Viitorul Cosoveni, insa meciurile directe cu aceste formatii le vom disputa pe terenul nostru, asa ca avem un avantaj in acest sens“.

Lotul echipei din Gioroc este alcatuit din urmatorii jucatori: Gh. Barbu, C. Bazavan – portari; Ad. Bica, Fl. Ivascu, R. Matei, I. Fira, G. Pavel, M. Ungureanu – fundasi; G. Hrelea, M. Catana, M. Badea, M. Dinu, T. Lican, C. Ilinca – mijlocasi; S. Barbulescu, M. Bazavan, M. Olteanu – atacanti. In opinia antrenorului Gica Barbu, jucatorii care s-au remarcat in meciurile din tur sint Barbulescu (golgheterul echipei, cu 13 goluri), Badea, Fira si Ivascu.

Intrebat despre programul de pregatire din aceasta iarna si despre posibilele achizitii, antrenorul Gica Barbu a spus: „Ne reunim pe 13 ianuarie in Craiova, unde ne vom pregati pina la inceputul lunii februarie, cind vom pleca, pentru zece zile, intr-un cantonament montan in statiunea Calimanesti. Vrem sa ne intarim lotul cu trei jucatori, doi mijlocasi si un atacant“.

Exit mobile version