12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRazboiul dintre Alin Stoica si Anderlecht continua

Razboiul dintre Alin Stoica si Anderlecht continua

• Neintelegerile dintre clubul belgian si fotbalistul roman au inceput in vara, cind jucatorul a fost acuzat ca a simulat o accidentare • Gruparea din Bruxelles este hotarita sa-l transfere cit mai repede pe mijlocasul roman la echipa AS Monaco

Conflictul dintre Alin Stoica si responsabilii clubului Anderlecht Bruxelles, care a inceput in urma cu citeva luni, a luat amploare. Diriguitorii clubului belgian sint hotariti sa-l vinda cit mai repede pe mijlocasul roman, in ciuda opozitiei vehemente a acestuia, un responsabil al gruparii din Bruxelles afirmind zilele trecute ca transferul lui Stoica la AS Monaco este aproape incheiat. „Realizarea transferului lui Stoica este doar o chestiune de ore. Stoica va merge la AS Monaco“, a spus directorul general al gruparii din capitala Belgiei, Michel Verschueren.

Alin Stoica nu este de acord sa plece de la clubul belgian inainte de vara anului 2002, cind ii expira contractul. Fotbalistul roman considera ca, in calitate de jucator liber de contract, va avea mai multe variante pentru a alege echipa la care isi va continua cariera. Stoica este foarte hotarit sa se opuna presiunii lui Verschueren, cu care se afla intr-un razboi verbal, de la inceputul acestui sezon. Responsabilul belgian l-a acuzat, printre altele, pe jucatorul roman ca a simulat o accidentare. Pe de alta parte, Verschueren este decis sa cistige bani din vinzarea tinarului fotbalist roman, care vrea sa semneze, in vara, pentru un alt club, fara a fi nevoie sa fie platita o clauza de transfer. Directorul general al gruparii Anderlecht intentioneaza sa-l transfere pe Stoica inainte de inceputul anului 2002, cind este posibil sa fie inlocuit, la conducerea clubului din Bruxelles, de secretarul general al Federatiei Belgiene de Fotbal, Alain Courtois.

Internationalul roman, in virsta de 21 de ani, de care sint interesate multe cluburi importante din Europa, si-a exprimat indoiala in ceea ce priveste transferul sau la AS Monaco. „Nu ma intereseaza ceea ce se spune despre clubul AS Monaco. Nu este problema mea si, in ce ma priveste, de Anul Nou voi fi inca la formatia Anderlecht. De altfel, tot ce am aflat despre AS Monaco m-a indurerat“, a afirmat Alin Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS