21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportScandal intr-un bar din Londra

Scandal intr-un bar din Londra

18 jucatori ai echipei West Ham United au fost implicati intr-un scandal care a avut loc intr-un popular club din Londra, unde acestia sarbatoreau petrecerea organizata cu ocazia Craciunului, a anuntat cotidianul Marca. Potrivit sursei citate, cele peste 1.000 de persoane aflate in noaptea de miercuri spre joi in barul „Sugar Reef“ au asistat la scene mai putin obisnuite pentru un astfel de local. Cei care asigurau paza localului au fost nevoiti sa-i scoata din bar pe jucatorii echipei West Ham United, toti in avansata stare de ebrietate, dupa ce unul dintre acestia a urinat pe barul localului, iar un altul a vomat pe mesele si scaunele din salonul VIP, unde fusesera serviti.

Componentii echipei engleze au inceput petrecerea de Craciun cu o cina intr-un restaurant renumit din Londra, dupa care, in jurul orei locale 20.00, au sosit in barul „Sugar Reef“. Acestia au consumat bauturi alcoolice, printre care vodca si bere, in valoare de aproximativ 1.800 de lire sterline (2.600 de dolari). „Jucatorii erau intr-o stare avansata de ebrietate, aruncau paharele cu bautura si faceau mult zgomot. Unul dintre jucatori era atit de beat incit a inceput sa vomite“, a spus unul dintre clientii aflati in bar. Cotidianul Marca noteaza ca un purtator de cuvint al barului londonez a declarat ca „un grup de invitati a fost obligat sa paraseasca localul, deoarece comportamentul acestora ii deranja pe ceilalti clienti“. Potrivit publicatiei citate, printre jucatorii echipei West Ham United care au fost implicati in acest scandal nu se aflau italianul Paolo Di Canio, care a primit recent premiul fair-play din partea FIFA, si nici francezul Fredi Kanoute.

In legatura cu acest incident, responsabilii clubului din Premier League au anuntat ca vor fi luate masuri disciplinare numai impotriva unui singur jucator, fara a da insa numele acestuia. „Dupa cina, mai multi jucatori ai echipei s-au deplasat intr-un bar, unde a avut loc un incident minor, dupa ce majoritatea componentilor formatiei parasisera localul. Antrenorul echipei va discuta cu jucatorul care a avut un comportament necorespunzator, dar nu se vor dicta sanctiuni impotriva celorlati fotbalisti“, se arata intr-un comunicat al clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS